infišan san ju te
udo bi se za te.......................kakav meni od #2711 do 2720
tema : danas sam već 2x kuvao kahvu, tursku
infišan san ju te
udo bi se za te.......................kakav meni od #2711 do 2720
tema : danas sam već 2x kuvao kahvu, tursku
napravila sam grčku salatu (tu i ovako nema šta da se kuva), a i posebno pileću salatu sa susamom...ima dovoljno za svesad ću da završim indijsku salatu, tako da
![]()
где си пошла с крмељиве очи
sinoć sam napravila salatu od pasulja, skuvala supu za ove moje devojke, pripremila im belo meso sa pečurkama, njoke neka dodaju uz tu klopu.....od salati imaju cveklu, zelenu salatu i mladi lukac![]()
gulaš, posni đuveč, salata od cvekle.
decama ćem da napravim belu teleću čorbu i lazanju, a meni i lelemoodu - grašak sa zelenom salatom und cveklom.
naručiću picu danas, mrzi me da kuvam
danas odoh na šiš i u šetnju![]()
špinat,restani krompir i riblja čorba
sarmice od zelja sa kiselim mlekom za đevojke, a za lelemooda i mene lignje sa krompirom u belom vinu i ruzmarinu...pa ko preživi neka priča.
gibanica i kiselo mleko sam malo suvarka za doručak, spanać sa mesištem za rućak![]()
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
bećka šnicla i pomfrit će da budu danas, i supa sa knedlicama
devojkama su ostale sarmice, ja danas ne ručam kod kuće, a lelemoodu sam skuvala klot boraniju![]()
jede mi se nešto lagano, i za stomak i za spremanje, samo ne znam šta bi to moglo biti![]()
slatki kupus.
ove dve su sebi spremale špagete bolonjeze.
krem brokoli čorba, teleće šnicle sa barenim pirinčem i šampinjonima, salata od krastavca sa kiselim mlekom.
piletina sa susamom, pa onda gomiletina razne salate - zelena, krastavac, crne masline, kukuruz šećerac, grilovani šampinjoni![]()
kus kus sa povrćem i cvekla, vrhuspela sam da preživim bez mesišta
danas će biti bogata riblja čorba, losos pastrmka, krompir salata i sve što ide uz to![]()
a od pića preporučujem ... vino, al ne bilo koje nego firmirano, "u 3 lepe":raz_131:
tema : tursku kafu al meraklisku, sa kockom šećera koja se zaliva![]()
sarmice sa zeljem na moj jedinstveni načini naravno zelena salata sa mladim lukom
![]()