sebi sam samo ispržila slaninu, dodala sir i kupus salatu....a ostalima sve po redu - griz čorba sa kimom i vlašcem, grilovana piletina sa krompirićima i tikvicama.
sebi sam samo ispržila slaninu, dodala sir i kupus salatu....a ostalima sve po redu - griz čorba sa kimom i vlašcem, grilovana piletina sa krompirićima i tikvicama.
где си пошла с крмељиве очи
danas sam ručala čips i sevn dejzi 3-4 kafe, male doduše.
pasulj![]()
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
vrat koji sam upropastila misleći da mogu da ga ispečem u tosterui krompiriće i zelenu salatu, to mi je uspelo
![]()
piletina sa testeninom...ima neki sos za to, pa sam bukvalno preslikala recept sa kesice.....spremanje traje 20 min, a svi zadovoljni![]()
slavsku trpezu![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
punjeni šiš ćevap u aveniji gladnih![]()
teleću čorbicu na šlepu![]()
grašak, pire krompir, natur šnicle, salata od krastavaca, zelena salata...palačinke![]()
probudijo se lokal patriotizam pa sam jela zemunski rolovani ćevap![]()
napraviću ćuretinu sa mlincima, plus spanać...meni se užasno jede spanać sa kiselim mlekom, a oni mlinci će potpuno zadovoljiti moje ukućane. ima jagoda sa šlagom, a ova mala će da napravi kiflice sa sirom tokom popodneva...tako da![]()
musaka sa tikvicama i zelena salata, i kiselo mleko ko hoće![]()
grašak sa junetinom, zelena salata...i sad grickam kolač sa višnjama, onaj starinski skroz![]()
evo, musaka sa tikvicama je gotova i salata od krastavaca sa pavlakom....a biće opet kiflice sa sirom, ova mala se nešto provrednila![]()
ručak je zapravo večera, fileti oslića i pomfrita kiflice sutra za put
![]()
danas je lazanja bila najsrećnije rešenje za sve![]()
svinjski file, grilovni šampinjoni i tikvice, salata od paradajza sa prazilukom, pita od višanja![]()
ćevapčići, feta sir, mešana salata
mislila sam da napravim lep ručak danas, ali kakav mi je svinjac dete ostavilo za doček, neću zinat
biće neka instant varijanta, ćureći medaljoni sa sirom i pire iz kesice i supa iz kesice...![]()