brodet od škarpine je gotov, sad se kuva krompir za salatu i kasnije grilujemo orade, cipole i brancine (sveže lovljene)biće extra! marinadau takođe spremam, tj preliv od maslinovog ulja, belog luka i peršuna sa sokom od limuna.
brodet od škarpine je gotov, sad se kuva krompir za salatu i kasnije grilujemo orade, cipole i brancine (sveže lovljene)biće extra! marinadau takođe spremam, tj preliv od maslinovog ulja, belog luka i peršuna sa sokom od limuna.
где си пошла с крмељиве очи
nije vruće, razvućiću domaće kore i napraviću zeljanicui čorbica od spanaća
danas sve neko povrće na razne načine plus šampinjoni grilovani![]()
ja ulovila neku sardinu u frižideru![]()
napraviću gulaš od pečuraka (dobila sam na poklon lisičarke i vrganje) plus neka salata od pečenih paprika, na primer
pravim rižoto, a simonidi spremam i belo meso u sosu od ruzmarina...dodajem paradajz salatu.
ispržio parče i po hleba i namazo belim lukom. Pola litre jogurta.
A za večeru, tu negde oko 1 po ponoći ću se nažderem.
Sve sto kazem potpisujem
nabavili smo dve hobotnice od po 2 kila, očišćene...mećemo pod sač danas čim se lepo vatra razgori...sa krompirom, belim vinom...njam njam![]()
danas je riba na meniju ceo dan...škarpina, cipoli, gavice...gavice pržimo, ostalo grilujemo, sad sam spremila i crni rižoto, da imamo za večeras....biće extra, jer se skuplja društvo da se malo zejzamo![]()
neki roštilj
blj...aj dont lajk roštilj
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Pravio pizzu
Legal Alien
spremne tripice, što kaže vesna....a po naški - škembići.
spremićemo danas paštu sa gamborima
sinoć sam ukrčkala pasuljčinu sa mesnatim rebrima i suvim mesom....imamo salatu od pečenih paprika.
šarene makarone i rukolu sa paradajzom
zapečenu boraniju i salatu od krastavaca
pravila sam rolnice od povrća, pirinač sa šampinjonima i paradajz salatu (sa rukolom)