blaširane ćufte u sosu od krokodila.
prebranac sa salatom od cvekle
где си пошла с крмељиве очи
trebalo je da ručam sarmu, ali nisam stigla, a teška mi je za večerua ne da je dobra, vrh
![]()
boranija sa salatom od svežeg krastvaca, crvene paprike, rukole, crvenog luka....posle štrudla od maka....
sarma 5.dan, odličnaal samo zato što nisam stizala da je jedem ovih dana, inače ne bi preživela duže od 2 dana
![]()
juče gulaš i prilog pire krompir
a danas gulaš i prilog će biti neka testenina![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
falafel sendvič
goveđa supa, pohovana piletina, šampinjoni u sosu, krompiritji...i mančmelou kolać
A better meal than me
podvarak i somborke iz turšije
sarmice od vinovog lista sa prelivom od rendanog celera, jabuke i majoneza...cvekla...i sad grickam štrudlu od maka.
kiflu i čokoladno mleko![]()
pastrmka u nekom improvizovanom sosu od povrća (mmmmm sosu), čorba od belog mesa
A better meal than me
dugo krčkana riblja čorba, šaran u belom vinu i krompir salata....sad srčem neki kompot od šljiva.
sveža svinjska rebra sa krompirom, lukom i paprikom u rernicele nedelje sam na suvoj hrani bila, uželela sam se ovakve hrane
![]()
suljpa![]()
A better meal than me
većeru, tj. viršle, a večerala ručak, meso i krompir
samo riblja čorba. idemo večeras kod kumova na slavu, pa je grehota otići sit![]()
našla sam na pijaci filete dimljene pastrmketako da ću samo da dodam gomilu salate od svežeg povrća (krastavac, rukola, praziluk, celer).... a kuma nam je dala sinoć rozen torte dovoljno da se zasladimo
musaka![]()