sarma, krčka se od jutros...ima i suvog mesa, tako da očekujem da bude baš dobra.
sarma, krčka se od jutros...ima i suvog mesa, tako da očekujem da bude baš dobra.
где си пошла с крмељиве очи
Podvarak..![]()
Ništa![]()
predjelo :zapecene palacinke sa filom od spanaca i sira ; restovani krompir sa svinjetinom i prelivom od shampinjona , salata neznam , a ono se sve jos krcka .
Ciji potpis?
lazanje.
prokelj sa pečurkama i salata od cvekle.
tripice sa parmezanom ,salata od celera
Život nije samo topla plima.
I kada te nema - treba da te ima...![]()
pileći paprikaš...salata - šarena, iz zimnice. dospela na trpezu u odličnom stanju, a recept imate na ''zimnici''.
napraviću punjene lignje i krompir s blitvom.
Nešto ti opako zgrešila familija.![]()
Ја бих да ме прича данас зове на ручак.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Što su lignje krive što je danas petak?
Aj sad reci da volete i krompire sa blitvom. Tako nešto moja baba kuvala svinjama. Samo doda i kukuruzne prekrupe.
Ја волим кромпир с празилуком.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
I ja volem krompir u rerni, pa odozgo svinjski vrat s dva prsta.![]()
pa lepo je to zazi.
obariš beli krompir u ljusci, a posebno obariš blitvu.
krompir, dok je još topao, oljuštiš i isečeš na kolutove, odmah preliješ sa dosta maslinovog ulja i pomešaš sa sitno sečenem blitvom (koja se barila u slanoj vodi). i na kraju dodaš melvenog belog luka, po ukusu..... i sve prelijem sokom od limuna.
mi to baš volimo da jedemo uz sve vrste morske hrane.
a lignje napunim gamborima i i izroštiljam.
Ja glasam za krompir salatu. lepo ko čovek, sa naseckanim crnim lukom i biberom. I bez maslinovog uljeta. I bez lignji. I bez belog luka. Što moraju svi u krugu od 15 metara da znaju da si ručkao... morske plodove.![]()
pa to smo jeli prošli put....pravim je s prazilukom...ali, zazi, mi maslinovo ulje koristimo oduvek....osim kad nešto pohujem, pa koristim ovo suncokretovo.
p.s. ne staviš toliko belog luka....uostalom, popiješ čašu vina i taj miris se neutrališe.
takođe uvek pijemo po čašu vina za ručaketo, da znaš.
Kad popiješ vina ne smrdi beli lukac?
Pre će biti da smrdi i dalje, ai je tebi svejedno.![]()