musaka i kupus salata.
где си пошла с крмељиве очи
Fala bogu, konačno jedno normalno jedenje.![]()
Jel se računa i kad se kupi polufabrikat pa se u kućnoj varijanti dovrši(podgreje i aranžira)?![]()
Jede se samo ono što sam uloviš.![]()
Danas pasulj sa rebrima,kupus salata....
Život nije samo topla plima.
I kada te nema - treba da te ima...![]()
Fala, drugi tup, ovaj put. Čeka me bela musaka od kiselog kupusa sa klot kuvanim krompirima. Kuj da izede tolke musake.![]()
Jel imaš recepat negde za tu belu musaku?Živo me interesuje od čega je bela?![]()
Ič... danas jedemo sendviče.
Se namesti red kupusa, red mesa itd. 3 reda kupusa, dva reda mesa. A sve se zalije kiselom pavlakom umućenom sas jajima. Od toga je bela.
A kupus (ribanac) se proprži prethodno na masnoći i glavici luka. Isto tako, mleveno meso mešano se posebno proprži na masnoći i glavici luka.
Preporučljivo je narokati bibera.![]()
i sad, kiseli kupus i kisela pavlaka su ''boli glava'' kombinacija....takvu musaku prave na kosovu, čitala ja....
nesmo imali vremena za kuhanje....naručena biiiiiiiiiiiig pizza...
i sad samo lokam vode....ququ...
spremala za veceru lignje-najnezdravije, pohovane na kolutice i prelivene samo limunom
uz lignje dete jelo hleb, a ja -kjanti![]()
danas me čeka spremanje hrane, ali baš....
missim, današnji ručak, kao ručak, će biti nešto od teletine (verovatno šnicle) i pečurke...možda dodam i restovani krompir, malo....salata - zelena.
ali, za sutra ću morati da kuvam malo više....zbog te sahrane, pa mora da buda baš baš ručak. videću šta ću.