e, ja sma za vikend pri put u zivotu pravila vanilice
onako, one starinske
i mogu da vam kazem da uopste nisu bile teske za praviti, i super su ispale
a, sev sam nesto zazirala od tih bapskih kolaca, kao prave se komplikovano i po ceo dan
kad ono-jok
a, juce sam pravila neku zimisljenu kinesku klopu i super je ispala-u voku sam isprzila svinjetinu seckanu na trake, dodala jedan plavi patlidzan, jednu sargarepu seckanu na providne krugove, 1/4 kupusa najsitnije seckanog, sampinjone,1 praziluk, prethodno oabrene pirincane nudle, dodala malo soli i malo secera, zalila soja sosom i ljutim chili sosom...sve u svemu bilo je gotovo za 20 minuta
od kuvanog imamo margarin i med...
Danas,paprikaš od bukovače.
danas su moji klopali punjenu papriku![]()
Život nije samo topla plima.
I kada te nema - treba da te ima...![]()
Krčka se pasulj sa junetinom,pravi vojnički,samo nisam našao vojnika da ubacim.
Eto kad su ukinuli redovnu vojsku,a neću da mećem profesionalca![]()
čorba od blitve, fileti od soma i kormpir iz rerne...salata od paprika punjenih rendanim kupusom.
где си пошла с крмељиве очи
ništa...ješću suvo voće.
e, ja ću sutra neki lep ručak.....moraću samo večeras da smislim šta, tj. da prikupim želje ukućana, da saberem to i oduzmem, podelim i odlučim...
čorba od brokolija, pastrmka i krompir sa prelivom, pečeni u rerni....štrudla od maka za desert...i malo vina.
boraniju..![]()
Večnost je čista sadašnjost.
danas ću samo pitu od praziluka i pirinča, jer su deca na ručku kod bake.
podvarak....a deci sam dodala ćureće belo, pohovano. salata - somborka iz turšije.
Nije neman pričalice,na slici tako deluje.Kilogram i osam stotinu grama je imao![]()