Ja danas sam ispržila punjene šnicle sa sirom i šunkom....pomfrit i zelenu salatu...
Za desert sam napravila šnenokle...![]()
Ja danas sam ispržila punjene šnicle sa sirom i šunkom....pomfrit i zelenu salatu...
Za desert sam napravila šnenokle...![]()
Опет супу с кнедлама, шницле, поврће, кромпир – на зхатев.
И за сутра грашак, опет на захтев.
Чак је ишао да купи грашак.![]()
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
sutra - pilav.
где си пошла с крмељиве очи
domaća supa s knedle....spanać...juneće džigerice na belom luku.....
supicu & pilav sa tonom tomatina - njam, njam![]()
gulaš sa testeninom.
za sada samo jednu fiiinu, crnu, sprsku & jaku
A kad nju ispijem....ne znam, možda zbrčkam neki paprikaš...za to ne moram da idem u kupovinu danas....![]()
Ulje, praziluk, šampinjoni, tomatelo sas bosiljak, ruzmarin, origano, so, biber, tunjevina .............. malo špagetica, parmezan preko ..... i tako))
И не зовеш![]()
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
danas - ćufte u bešamel sosu, grilovane pečurke, bareni krompir, salata od cvekle.
Danas planiram kuvati corbu sa piletinom,krompirom,graskom i karfiolom.I pilecu supu.
Znam da ne ide jedno s drugim,ali kuvam supu skoro svaki dan.Volim supu a i moram zbog bebe,tj. mlijeka mnogo tecnosti da pijem.Tako da je pileca supica svaki dan prisutna u velikim kolicinama.Ne smijem ni reci koliko je pojedem![]()
pileća čorba, pohovani očišćeni bataci, krompir (iz rerne, sečen na kolutove, pa uvaljan u alevu papriku i beli luk) i šarena salata.
Данас ћу да спремим пуњене паприке.
Оне суве...
danas je pasulj prebranac sa
suvim vratom *preliven*![]()
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.