slatki kupus ,junetina i svinjski vrat
slatki kupus ,junetina i svinjski vrat
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
ništa ne kuvam danas. ješće neki naručeni roštilj...a meni je dovoljan hleb, paradajz i sirs mladim lukom.
где си пошла с крмељиве очи
e danas sladak kupus..nikao ga ne voli al to je dan u nedelji kad se jede zdrava 'rana![]()
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Синоћ ме пита син "Шта ћеш да куваш, aл немој купус"![]()
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Објашњавам и ја.
Данас спремам неко месо ипак![]()
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Ма не мора да значи.
Мој син је све јео у вртићу, школи, па и на тим рекреативним, код оца, код баба...
Е код куће је већ проблем. Ту уме да измишља.
![]()
pa da,kuhinja je u mojoj kuci pod patronatom moje majke koja je izvrsna kuvarica,ali je polako preuzimam ja kako bih ostala u forminaravno,sve sto spremim je pod njenim budnim okom i zato i jeste ukusno
Skoro je moja Veka izjavila da baka tolko dobro kuva da sad ona ima problem kad jede hranu kod nekog drugog,jer nista nije tako ukusno
e kad sam ja polozila ispit i dobila recenicu da je moj rucak skoro kao bakin,onda znaci da sam ok
dakle,zdrava ishrana je definitvno no.1 u nasoj kuci..
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Pizza.I pravila sam sampitu![]()
"Nešto"
Izdinsto neki batak od tjurku sa šargarepom i celerom, odkostio pomešo sas seckanim šampinjoncima, začinio sas svašta, nalio i dodao prinač ... metio u rernu i tako ......
brokoli..![]()
Večnost je čista sadašnjost.
e, mi danas grašak sa gomilom svežeg povrća s pijace plus mirođija - izgleda lepo a missim i da je ukusno![]()
evo, pržim biftek i krčkam krem čorbu od šampinjona. oni neka dodaju posle salatu i krompiriće.
ma, samo jedna lajt čorbica od šargarepe, peršuna i sitne durum testenine![]()
čorba od brokolija s pavlakoma, ćufte od piletine, izgrilovani šampinjoni i tikvice, mešana salata....ako budem imala vremena, napraviću i palačinke .
biće kapama , nismo to jeli dugo...uz kupus salatu i domaću pogaču.