sinoć ukrčkala neku varijantu lovačkih šnicli, sada dodajem šampinjone i pire. salata - zelena![]()
sinoć ukrčkala neku varijantu lovačkih šnicli, sada dodajem šampinjone i pire. salata - zelena![]()
где си пошла с крмељиве очи
Danima nisam nista kuvala
Danas vec moram nesto spalamutiti
Mislila sam isprziti paprike i pilece bijelo meso.Paradajz salatu.
JA ću se danas začeprkati sa starom dobrom musakomSalata klasična: celer,jabuka,orasi i malo limuna
paprike punjene sirom,domaca kobasica,urnebes..i ostalo mi urmasica od juce,da se zasladimo..
ako mesas taj sir sa jajima ,malo pavlake,moze i malo sunkice pa punis paprike ,zatvoris paradajzom i zapeces u rerni...moze i na ringli..onda je to to..ukusno,lagano i brzo..![]()
ja bi ih pohovala nekako ako je moguce .....
Ciji potpis?
Lovacki rucak... otvore frizider pa sta ko nadje i ulovi njegovo je![]()
to ću onda da prvim sutra i dopržiću kobaje
danas ima onog od juče
![]()
e pa, kao što rekoh - danas babure punjene sirom i šunkom, zapečene u rerni...a kao dodatak njima, roštilj kobaje i mešana salata![]()
čorba od tikvica sa pavlakom, krmenadle, salata od crvenog pasulja i zelena salata.
paprike punjene krompirom (recept je na ''jelima bez mesa'') i pileće belo meso. salata od mlade cvekle![]()
punjene paprike
ostalo supe od juče
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
Improvizacija za sve pare
Dinstani luk sas malo "adidas" slaninice, čeri pandarajz malo šampinjona, dagnje, surimi, bosiljak, origano, tomatelo, vino ..... špagetle i parmezan na vR![]()
ostalo mi je nekoliko paprika od juče, dodaću musaku od patlidžana jer ga imam u frižideru...ali, grčka varijanta musake, sa bešamel sosom.
i još ću da napravim mramorne kocke....nije loš kolač, sa mlekom i tako![]()