Nisam baš neki stručnjak.![]()
Večnost je čista sadašnjost.
nabaviš svežeg od 2.5 do 3.2 kg...neka ga očiste (nemoj ti to da radiš, smučiće ti se)....metneš ga onako u nauljenu tepsiju, posoliš, staviš foliju preko i uključiš rernu na 220...i zaboraviš ga oko 2 sata. poslednjih 20 min doliješ bar 2 deci belog vina, skineš foliju da se šaran lepo zarumeni... okreneš šarana, da se lepo utopi u to vino...ma milina.
nema posla mnogo, a klopa super![]()
где си пошла с крмељиве очи
Ja kuvam magije i cuda. Nadam se da ce vam se svideti moja kuhinja.
upravo spremam neki miks od raznog povrća (paprika, tikvice, šargarepa, crni i beli luk) sa kukuruzom šećercem i krompirom. biće tu i par šnicli za ove koji ne mogu bez mesa.
danas ću da pravim pažgete..![]()
biće čorba od šargarepe, šampinjoni u sosu od crnog vina i juneće šnicle....salata - zelena.
neke krmenadle, krompiriće i supu...
sad pravim prebranac za sutra![]()
slatki kupus , domaci hleb i paprike suve![]()
Ciji potpis?
gulaš, pire i supa...![]()
spremala sam im pastrmku na kajmaku i rizu i salatu..
zelenu boraniju sa raznim povrćem i ćuftice od piletine....salata - paradajz sa prazilukom.
basmati pirinač i pileći batačići u rerni preliveni pivETom, će da bude veselo![]()
imam šnicle svinjskog buta, imam belo pileće...imammmmtikvice, šampinjone i krompir, paradajz.....nešto ću da smućkam od svega.
danas starija kuva neku pastu sa pilećim belim mesom i šampinjonima....tako da - mogu da odem kod frizera ranije![]()