Joj kad ce ova moja pozeleti nesto da spremi u ovoj kuci...
punim paprike danas, dok ih jos ima, obozavam ih![]()
Joj kad ce ova moja pozeleti nesto da spremi u ovoj kuci...
punim paprike danas, dok ih jos ima, obozavam ih![]()
kuvam neku čorbu od kelerabe i malo pirinča, posle se doda pavlaka (klasična)...ima još šnicli od svinjskog filea, restovan krompir i salata od kupusa....predveče će biti palačinke, ali im još nisam rekla![]()
где си пошла с крмељиве очи
Danas oslić i krompir salata.
Pravila neki preliv za testeninu, recept sa kesice makarona. Sampinjoni, belo meso, secerac, pavlaka, majonez, zacini... Lepo, ali kukuruz je bio daleko od secerca i nije mi prijao.
danas boranija ,posti se
makarona sa orasima
za večeru salata od tunjevine
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
pažgete..![]()
Večnost je čista sadašnjost.
nistapecurke sam toliko presolila da nismo mogli da ih jedemo
![]()
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
deca jela punjene paprike od juče, mm nije hteo to....a tek sad vidim i zašto - post je...a ja sam jela samo sir i paradajz....al, to nema veze s kuvanjem![]()
biće krompir salata i neka riba...šaran verovatno, tj. šnicle od.
ma ništa posebno, jer imam plan da spremim još nešto od zimnice i da očistim kuću. dakle, neke špagete ili neka kobinacija krompira i mesa...sa salatom, naravno.
supa od junetine, ribić u sosu od senfa sa restovanim krompirom....salata od pečenih paprika.
a uporedo ću da ispohujem šnicle za sutra i da pripremim varivo od graška i kukuruza šećerca....missim, moram to sve zajedno, jer večeras idem malo na dunav sa drugaricom...ako se nije predomislila.
večeras kuvam leću sa raznim povrćem, a deci spremam kobaje kao dodatak. salata je od kupusa.
onako...jedan baš bogat krompir paprikaš, izgleda - boli glava![]()
biće supa sigurno, jer je hladno, pa da se ukućni zagreju....kupiću sveže kobasice, pa ću da ih izroštiljam, dodaću pohovane bukovače i malo krompira. salata - svež kupus![]()
Zovi me na rucakkkk
Mi danas sendvicarimo, tako ce biti do utorka, nemam kad da kuvam, nisam kuci po ceo dan. Zeljna sam mog sporeta i kuvanja.
nisam sto godina ,ali danas ću jer je zahladnelo
pasulj sa suvim mesom ,paprika salata
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
pasuljčić..![]()
Večnost je čista sadašnjost.
musaka, sa krompirom, klasika dakle....i gulaš za sutra.