e, danas ništa...ostalo je klope od juče, baš sam se naradila.
e, danas ništa...ostalo je klope od juče, baš sam se naradila.
где си пошла с крмељиве очи
makarone sa mlevenim mesom, lukom i kečapom
ovde niko ne postisamo ja.
postim ja od sutra
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
ovo jako lepo izgleda, fajf![]()
Hvala Prico, veruj mi i da je jako ukusnoJedino ne znam zasto to zovu Hrskava piletina kad nije hrskava uopste, ni u restoranu kad jedem, ni u kucnoj varijanti
![]()
valjda im je susam hrskav![]()
Pileci dan danasPilav sa crnim mesom a od belog mesa sam napravila gulas sa rezancima i srpska salata...Jos ne mogu da svarim,kolko sam pojela
![]()
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
krem čorba od tikvica i peršuna, devojkama sam spremila teletinu u voku sa povrćem i prilog im je bareni pirinač...zelena salata i to je to.
sinoć obavio paprikaš, vole klinci...
kol'ko đece imam, treba mi vojnički kazan
Boranija sa dodatkom paradajza, paprike, saragarepe, luka i kockicama belog mesa, ja volim to sve tako da spojim u jedno jelo![]()
musaka![]()
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
corbica od brokolija, prebranac i rizoto sa povrcem
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
gulaš i supa..
a ima i malo musake od juče..![]()
Večnost je čista sadašnjost.
dinstam mladi kupus sa prazilukom i sargarepom, skuvacu paradajz corbicu, za cerku ima pohovano meso
nemam pojma sta slatko da napravim, mnogo mi pada secer...
samo sam skuvala jaja za farbanje..i praviću kolač za prekosutra.
imam neki klot kupus od juče i to može da jede ko hoće, jer ja danas nećem ništa da jedem osim malo pogače.
osim 2-3 kafe, nista![]()