ovako - pravila sam salatu od crvenog pasulja. od one čorbice u kojoj se pasulj kuvao, napravila sam baš super čorbu sa celerom, rendanom bundevom i kimom sa sitno seckanim listovima peršuna. dakle, plus salata od crvenog pasulja sa prazilukom, grilovane pečurke, a za decu sam napravila klasičnu musaku.
где си пошла с крмељиве очи
posni đuveč za lelemooda, deci krmenadle i belo meso sa karijem, salata od dajkon repe i praziluka![]()
danas sam bio na sendvičima![]()
imali smo kelj sa suvim mesom, a pošto to ove moje princeze ne jedu - one su imale piletinu i pire.
pileća supa, uštipci od mlevenog mesa, pire krompir, bareno povrće iz supe (paškanat, celer i šargarepa), zelena salata...mama će da napravi šnenokle za večeras![]()
čarba od brokolija sa pavlakom, krmenadle i krompir na prijepoljski načinsalata - iz turšije krastavci i paprika.
smislila sam, kupiću svinjski vrat i krompir, turim sve u rernu pod foliju i ona cicibankina sarena salata uz to, milina![]()
ovi mesojedi to najviše vole, a što kažeš stvarno ne treba puno truda, najveći posao će biti otklizati se sad do centra i kupiti sve
![]()
podvarak sa svinjarijama
p.s. svinjarije - roštilj kobaje i pržena slaninica.
danas će biti - lazanja....nismo je dugo spremali.
pohovane šnicle, pire krompir sa šargarepom, pečurke u bešamel sosu i salata iz turšije![]()
sinoć ukrčkah sarmu od kilo junetine i 300 g slanine....ima tu i punjenih suvih paprika![]()
iako ima još 10ak sarmi, danas ću da pravim riblju čorbu, krompir salatu i šnicle od šarana.....i pita od bundeve![]()
pripremiću za ručak škarpinu u belom vinu sa krompirom. recept postoji tu negde![]()
idem kod mame na sarmu![]()
tek cu da kuvam...al nem pojma sta
![]()
mama će da pripremi teleću džigericu a la verde i restovan krompir....salata od kiselog kupusa, sa tucanom alevom paprikom, narafski![]()