e, ovi sve pojelimeni ostavili samo mandarine...sva sreća da sam jela u ''platanima''.
e, ovi sve pojelimeni ostavili samo mandarine...sva sreća da sam jela u ''platanima''.
где си пошла с крмељиве очи
za sutra - ćufte u paradajz sosu sa pire krompirom. salata je od rotkvica i cvekle.
Sarmice od zelja
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
ja sam jos juce skuvala neko meso , neznam sta mi bi obicno ga ne kuvam nego direktno u rernu ..i sad neznam sta da mu radim ...ali smislicu nesto pa javim
Jagnjeca corbica ,spanac,pire i becka i vala padoh s nogu-dosta je...
Život nije samo topla plima.
I kada te nema - treba da te ima...![]()
kranjske kobaje i pekarski krompir sa kajmakom...salata - mladi luk.
danas je mm kuvao grašak i kaže da je, citiram, ''genije za grašak''....bar za nešto, dodajem.....osim![]()
danas će biti spanać sa...verovatno belim mesom, pohovanim, mada imam još kranjskih kobasica, to ću sebi da napravim, jer ne volim belo meso.
ništa.. imam musaku od juče...![]()
Večnost je čista sadašnjost.
a večeras pravim sarmice za sutra.
salata od crvenog pasulja sa pogačom.
supa sa domaćim rezancima, pileće džigerica, restovani kormpir, salata od krastavaca.
supa s knedlama, piletina, pecurke, salata od paradjza i krastavaca.![]()
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
Чорбица од карфиола (хтела сам домаћу супу, ал нигде нисам могла да нађем зелен)
Поховани пилећи филе, пире кромпир и поврће из кесице, кинески микс.
За сутра – грашак.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Prošla zima,a deca se zaželela sarme.Kako im ne ispuniti želju?:smiley:
Dakle,sarma,ali bez one teške zaprške,suvog mesa,slanine i svih onih "teških"stvari.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.