danas sam pošteđena kuhanjaal gledajući ovaj losos,voda mi ide na usta
![]()
danas sam pošteđena kuhanjaal gledajući ovaj losos,voda mi ide na usta
![]()
биће спанаћ са ћуфтама, кисело млеко и јагоде![]()
где си пошла с крмељиве очи
vrišlei ovčije kiselo mleko a večera u gradu
danas ću da spremim sarmice od zelja...i, ako nađem, ovčije kiselo mleko....pošto uvek spremam oko 40ak komada, biće i za sutra![]()
danas sam baš okasnila sa ručkom, pa sam na brzaka ispržila svinjski file, dodala šampinjone i pire krompir...a sad ću da spremam neki gulašsve odlažem za kasnije...umorna sam...
evo, na brzaka - teleće šnicle u natur varijanti, pirinač kao pilav varijanta, mešana salata![]()
a sad mi ova mala traži da joj ispržim slaninu, al onu svežu...imam oko oko pola kile te (stručno zvane) potrbušine...imam utisak da će da padne dobra večera....ček da vidim de su mi krompirići ....
do sada nismo imali strujeal sam izmarinirala dve orade i i dva brancina....i stavila krompir da se bari...napraviću bogatu mešanu salatu i eto
![]()
razmišljam jednu golemu lazanju da napravim![]()
moj omiljeni ručak, sv.vrat i krompir u rernii naravno neka salata...
napraviću domaću pileću supu, mladi grašak, pire krompir, pohovane svinjske šnicle i salatu od pečenih paprika![]()
još ništaali,sad ću da turim pijanog šarana
i krompir salatu
![]()
oću i ja tog pijanog šarana
kupila sam piletinu, miks povrća koji ću da izgrilujem pa pomešam sa pirinčem i to je to![]()
nema potrebe da se kuva za danas...ostalo je i supe i pohovanih šnicli, samo treba dodati neki prilog...to ću na brzaka kad se vratim s posla.
prijele su mi se slane palačinke zapečene u rerni sa bešamelom, tako da mislim da će to da bidne danas, a kome se ne sviđa, nek rovari po frižideru![]()
Jagode sa slagom...![]()
Sta da ti kazem kad sve znas!
evo, završavam klot boraniju, zapečenu u rerni...ne znam kad ću se vratiti s posla, pa neka klopaju...ko hoće meso - ima nekih roštilj kobaja, začas će se ispržiti![]()
sinoć završila srneći gulaš..tako da danas ostaju samo šampinjoni za pripremu i salata od mladog luka i paradajza![]()
Ako se nateram da odem na pijacu, za ručak će biti mladi grašak sa krompirićima i mirođijom i neko mesce uz to![]()