jedva nađoh svinjski vrat....sutra bih da roštiljam....
jedva nađoh svinjski vrat....sutra bih da roštiljam....
где си пошла с крмељиве очи
imam još od roštilja (svinjski vrat i belo meso u slaninici), dodala sam salatu od bukovača i mladog luka, salatu od krastavca i rotkvice sa ljutom paprikom.
potaž od tikvica, mladi krompirići i belo meso sa slaninom na roštilju. salata je od rotkvica i zelene salate.
dezert - jagode sa šlagom.
supa sa rezancima (pileća), lovačke šnicle, pire krompir, zelena salata i salata od piletine sa karijem.
tulumbe će biti dezert.
Данас за наредне дане:
Домаћу супу и чорбу (кувам све заједно у великом лонцу, па део воде одвојим и закувам супу а од остатка буде чорба)
Кувани купус, фаширане шницле, парадјз сос, пире ће син да направи сутра пре школе.
За салату парадајз и краставац.
Дезерт сладолед.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Danas sam pravila sufle od spanaća i pohovanu piletinu,
što znači da je bila i pileća supica.Salata od paradaiza sa sjeničkim sirom.
Desert nisam imala,meni i ne treba,ali sam popodne smazala jagode sa malo šlaga.
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
umotah 31 sarmicu od zelja...nadam se da će to potrajati sutra i prekosutra, a možda i neće.
uglavnom, imaju i pileću salatu sa karijem, pa nemam nameru ništa da kuvam do srede.
moji smazali sve sarmice....a ja samo 3 komadasutra neću ništa da kuvam, iz protesta. neka jedu jabuke.
Нас двоје, и не можемо да се договоримо шта да једемо.
Пошто је навалио на комбинацију млевено+парадајз сос, управо то сам му и направила,
а он сутра нека само скува шпагете.
Е пошто ја то не волим, себи сам спремилу мусаку, коју он не воли.![]()
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
ma, neću da kuvam ništa sutra...znaš koliko mi je trebalo vremena da umotam 31 sarmicu?...e pa, poželeće se sarmica, što se mene tiče.
Ništa ...samo neku falš supicu da popravim malo balans elektrolita,
i to je sve...ne mogu ništa ni da jedem,samo sam pila jogurt...![]()
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
kvin, sutra je sreda...u našoj kući je to dan bez mesa, tj. postan dan....mm ako hoće da im izroštilja neku pastrmku...ja nemam vremena.
Uh, ništa ... odoh do mesare da uzmem neki roštilj .. nemam snage da kuvam
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
otišla sam i čajniz fast fud i uzela svašta po malo...i baš smo se lepo naklopali.
slatki kupus
krompir salata i punjene lignje...jagode.