prelepo izgleda a čim je nema više, sve je jasno kakva je bila![]()
prelepo izgleda a čim je nema više, sve je jasno kakva je bila![]()
al nije ostalo ni za mene ništa, pošto nisam ručala pre frizera....opet ćem na čvarke da navalim![]()
где си пошла с крмељиве очи
напунићу паприке и спремићу гибаницу вечерас...купих коре од хељдиног брашна, баш ме занима како ће испасти![]()
flekice sa kupusombaš me mrzi da se akam dugo po kuhinji
danas će biti slatki kupus, to nismo baš dugo...sa raznim povrćem -paškanat, celer, šargarepa, tikvice....etc.
upravo se kanim da kuvam
sataraš i šnicle![]()
jaooo bobo, stižem![]()
jede mi se nešto čorbasto, biće krompir čorba... sa još malo šargarepe, praziluka, celera, domaće kobasice... valjda će da bidne ukusno![]()
ispržila sam pileći file u voku na puteru, sa raznim povrćem (od šargarepe do tikvica), napravili mešanu salatu i to je to.
Čorba od tikvica,mladi krompirići i pileće bijelo na lešo sa začinima...I salatica naravno.![]()
moja malenkost će neku salatu da pobrsti na obali reke, a ostali neka se snađu![]()
ništasama sam pa ću se snaći sa nekim voćkama
piletinu i krompir gurnula u onu kesu sa začinskim biljem i imam princes krofne od juče![]()
meni ostalo čorbe od juče![]()
kupila sam pola kg očišćenog spanaća (bre, mnogo je skup....kila je 300 din), tako da ćem to da spremim sa pljeskavicama od piletine...a imam i ovčjeg kiselog mleka
![]()