телетина у сосу од печурака, рестовани кромпир, купус салата![]()
телетина у сосу од печурака, рестовани кромпир, купус салата![]()
где си пошла с крмељиве очи
danas će biti samo grašak i pire krompir, zelena salata.
evo, završavam kuvanje kelja (sa komadom teleće plećke), dodaću samo bareni krompir u ljusci kad dođem kući.
jela sam sarajevski ćevap, a onda je gladna godina, tj. ja poželela riblju čorbu, pa sam pojela i toa trebalo je da danas jedemo ponovo špagete.... sutra ćemo
![]()
obarila krompir u ljusci, u voku pripremila gomilu povrća sa kukuruzom, deci dodala natur šnicle....i puno salate od paradajza sa prazilukom![]()
dvoumim se između roštilja, baš je lep dan za sedenje napolju uz miris mesa sa roštilja i slatkog kupusa za dva dana pa da znam da sam sutra mirna![]()
чорба од броколија са павлаком, ћуфте у парадајз сосу са пире кромпиром, салате од печених паприка и свежег купуса.
vesele makarone i supu od pečuraka
a ja ništa od gore navedenogsamo sam vrat ubacila u rernu, napravila pire krompir i supu neku iz kesice, zelena salata... i sad pravim palačinke sa lešnicima zapečene u rerni
![]()
gotov je gulaš...biće sa makaronama, izgleda, tako nešto ovi kombinuju. ima još salate od pečenih paprika.
jeli smo kajganu sa siromnisam stigla da skuvam ručak...
krem čorba od celera sa pavlakom, krompir u rerni sa ruzmarinom, krmenadle, salata od paprika prženih na ulju i začinjenih belim lukom i peršunom.....kiflice od kokosa imamo od sinoć![]()
puretina u sosu od vrganjaparadajs salata sa ementalerom
biće krompir salata i oslić (to sam naručila da se isprži, pošto nemam nešto vremena da kuvam danas).
krem čorba od bundeve, pohovane šnicle, pire krompir, salata od kupusa.
restovan krompir, faširane šnicle, zelena salata, e da i paradajz čorbica![]()
evo, krčka se supa od junećih grudi, biće još karfiol na puteru sa prezlama, grilovani šampinjoni, piletina u slaninici, zelena salata.