preživela sarma i za danas![]()
preživela sarma i za danas![]()
Danas ništa. Imam gulaš od juče...![]()
sarma treći dan![]()
ništa![]()
где си пошла с крмељиве очи
nema više sarme
musaka sa karfiolom![]()
Jučer tortilje, a danas još ne znam šta će biti...
zeleni potaž od blitve, pohovane šnicle, restovan krompir, salata od cvekle i turšija (ko hoće, a ja hoću jer ima ljutih)
piletina i salata od karfiola po pričinom receptu![]()
krčkam za sutra pasulj sa butkicom.
biće žuta čorba koju prvi put sad kuvam a predivno izgleda i miriši, pohovani karfiol i pohovano belo meso![]()
ostalo je žute čorbe i za danasnapraviću salatu od brokolija i šampinjona i ne znam šta ću još uz nju
![]()
juče sam pravila čorbu od brokolija i lovačke šnicle sa pire krompirom i zelenom salatom....znam da ću da umotam sarmu da se krčka, al ne verujem da ćemo je jesti danas...danas ćemo nešto drugo, al još nisam smislila šta![]()
krompir čorba sa celerom i kobasicama![]()
dakle, pileća supa sa rezancima, šnicle sa karijem i pirinčem kao prilogom, salata od crvenog kupusa i barenog karfiola...od belog mesa iz supe sam spremila indijsku salatu, a sarma (sa suvim punjenim paprikama) se još krčka u rerni.
teleća rebarca sa ruzmarinom na povrćeTu![]()
deca mogu sarmu i danas, a za lelemooda i mene je na meniju rižoto sa šitake pečurkama i salata od cvekle.
ja opet pravila musaku sa karfiolomkako ga vidim u prodavnici, kao biku da je neko mahnuo crvenom maramom
![]()
samo sam starijoj napravila čorbicu od tikvice i šargarepe sa pavlakom i žumancetom...mi smo klopali večnu sarmu![]()
piletina sa pecurkama u nekom sosu..![]()
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.