ćuftice u kiselom mleku sa prženim krompirom, pileća supa, zelena salata.
ćuftice u kiselom mleku sa prženim krompirom, pileća supa, zelena salata.
где си пошла с крмељиве очи
spanać sa kiselim mlekom, grilovana piletinavečeras jabuke u šlafroku, opet traže...
evo, završavam musaku od tikvica sa bešamelomsalata - cvekla
pohovane šnicle, tartar sos, bareni brokoli, pire krompir....kiseli krastavci iz turšije za salatu.
krmenadle sa rižotom od šampinjona, zelena salata, mladi lukac![]()
umesila sam pogaču, ispržila ćevapčiće, dodala kajmak i salatu iz turšije![]()
krem čorba od brokolija, grilovano belo meso i bataci, salata od spanaća i šampinjona sa prelivom od kiselog mleka, kasnije pravim kolač od jabuka sa orasima.
domaća pileća supa, ćufte u sosu od paradajza, pire krompir, grilovni šampinjoni, salata - zelena...a i kolač od jabuka![]()
epa bravo za pricu !!!
ja spremala pitu sa prazilukom i nije ispala kako trebaa za rucak nista
pa kako nije ispala kako treba![]()
pa brasno , umesto da ide ugore razlije se po radnoj povrsini grozno i nije htela ni da se ispece kako valja
gibanica, dinstana junetina, rižoto, zelena salata, rotkvice.
svinjske šnicle, krompir salata, a za mene piletina sa salatom od spanaća i rendanom šargarepom.
klot dulek, tanko rezan pa u rernu - to moje ruralno poreklo čuči i podbada me![]()
mi kuvamo šta ko zna pa svi iznesu svoje umotvorine na sto i tako.....ja uvek najbolje prođem![]()
kod nas kuvam samo ja, a oni najbolje prođu![]()
supa od celera, roštilj kobasice, restovan krompir, zelena salata
od poslednje glavice kupusa napravila sam podvarak, biće krompir pire i neko mesce, da l' svinjsko ili pileće još ne znam šta ću uzeti...
ispekla sam na roštilju belo pileće i batake očišćenje od kostiju, a posebno pravila punjene šampinjone, zapečene u rerni....sve to sa salatom od cvekle i mladim lukom.
onda sam stavila jednu butkicu od kilo sa glavicom kiselog kupusa da se krčka...i nisam ništa više![]()