danas spanać sa ćuftama od pilećeg mesa.
danas spanać sa ćuftama od pilećeg mesa.
где си пошла с крмељиве очи
batačići i naokolo mladi krompirićii zelena salata, rotkvice, supica sa knedlama
pijani šaran u foliji,krompir salata,puding od vanilije sa cimetom i jabukama
paprikaš, zelena salata
Pasuljčinu.
musaka od tikvica sa bešamelom i za sutra - čorbast pasulj sa kolenicom...salata je od krastavaca (sa kiselim mlekom) i zelena.
pasulj sa domaća rebarca za sutra,a danas ragu čorba,janjeća plećka sa krompirićima i zelena salata![]()
kupila sam 2 pakovanja raviola sa sirom i napravila sam sos od gaude, očas posla....plus zelena salata.
ćevapi![]()
ljubičasti kupus sa cimetom i teleće male kotlete..e to baš volem
pošto smo sami biće sasvim običan ručakneko mesište ću da ubacim u rernu sa naokolo krompirom, zelena salata i to je to, i napraviću rafaelo kocke
![]()
...krem čorba od tikvica, teleći kare sa senfom i šampinjoni, salata od kupusa i rotkvica...posle jagode sa šlagom, ko hoće.
moram se ispraviti: mlađe dete i njen dragi su sami kod njega, pa su nas zvali na roštilj i tortu, tako da nisam ništa spremala kući osim kolača![]()
lajt supa od šargarepe i celera sa peršunom, šnicle sa pire krompirom, zelena salata.
ručak će biti za večeru, ako dočekam meso da stigne, špagete milaneze, brzinski i ukusno![]()
puretina u saftu sa špinatom,pita od borovnica![]()
beli sir i crno vino ali ne mnogo .... nego onako kulturiška
ručala sam pohovane krmenadle i pire krompir, sa zelenom salatom, a sve sam to prethodno sama skuvala (pohovala)![]()