ћуфте од тиквица, пилећи филе са младим кромпирићима, мешана салата....и мало торте од јуче коју ми је ћера спремила за рођендан![]()
ћуфте од тиквица, пилећи филе са младим кромпирићима, мешана салата....и мало торте од јуче коју ми је ћера спремила за рођендан![]()
где си пошла с крмељиве очи
krilca na žaru, tikvice na žaru, tarator salata, džagode
бела вешалица са гомилом неке шарене салате (парадајз, зелена салата, краставци, маслине, црвени лук, сир ...)...сад пијуцкам вино![]()
biće spanać, pire, i sad ne znam šta bih mogla od mesa da spremim, videću kad odem u prodavnicu
исто као јуче, само су ражњићи у питању...нешто ме мрзи да спремам за себе саму
pečenje i salata od paradajza i luka, i naravno supa iz kesice![]()
sve grilovano - šampinjoni, belo pileće, tikvice...salata od krastavca sa pavlakom i kiselim mlekom.
omiljeta minestrone supa od juče,rižoto sa tikvicama i krastavci salata sa kefirom
škarpina sa blitvom i mladim krompirićima.
seosku englesku pitu, salata krastavci und mladi lukac,supica od junetine
krenula sam po ribu a vratila se sa mlevenim mesom i testeninom, tako da su bile špagete za ručak![]()
pokušaću danas da ostanem dosledna i kupim skušu i obarim krompir, pa ga onako malo pospem maslinovim uljem i ruzmarinom![]()
ćuftice u paradajz sosu, pire krompir, salata od kupusa.
lep letnji đuveč sa dodatkom svinjskih šniclisalata od krastavaca u kiselom mleku.
špikovano meso i krompirići, a posle sladoled, možda i palačinke sa sladoledom![]()
zbrkane tikvice![]()
rućala sam sv.vrat i pileća krila (kao da su od noja) sa roštilja, i tarator salatu i grilovane tikvice i tortu od piškota i jagodica
![]()
napravila sam punjene paprike za juče i danas (14 komada)...ispale su super, baš onake extra...zalila sam ih kajmakom i zapekla u rerni - ovi moji se podavilijedva sam sačuvala porcije za danas
![]()
ima zbrkanih tikvica od subote i ostalo mesa sa roštilja od juče, možda samo ubacim krompiriće u rernu, a možda ni to, nek se pojede ovo što se vuče![]()
grilovane očišćene batake (za mene) i grilovano belo meso (za simonidu i lelemooda), gomila mešane salate i prženi krompirići...ja nisam jela krompiriće, ali sam se posle najela trešanja za medalju![]()