Upravo sam pojela neku tunjevinu sa povrćem Mexicana, a kupila sam je greškom. Htela sam tunjevinu u komadima, ali kad sam došla do kase videla sam da sam pogrešnu uzela, pa me mrzelo da vratim...Odavno nisam jela nešto gore od toga. Ima neki začin unutra, koji je neopisiv...
Srećom da sam bila gladna i da sam jela prilično brzo...inače...
Koje je to jelo ili piće koje vam je ostalo u sećanju kao nešto što sigurno nećete više jesti ili piti ?

Odgovori sa citatom
kao iz gladi da sam utekla... jos dok sam sipala, vidim da meni to ne lici na sarmu kakvu ja poznajem i volim da jedem. Nista, sipala sam, a unutar kupusa sam go pirinac sa ponekom mrvom mesa, a sve to u paradajz saftu i jako prezacinjeno svim i svacim... Nisam mogla da okusim, vadila sam se na mucninu, na trista cuda, pa mi je domacica napravila nesto drugo da jedem.
jako ga retko koristim u kuvanju.

U nekom kiosku drugarica i ja kupile po mini pizzu. Dodao nam lik to kroz salter, mi platile i kao da grickamo usput. Kad primetim ja da na svojoj mini pizzi imam dlaku neku fujjjj, malu bljakkk. Vratimo se do kioska, kazem mu o cemu se radi, on kao, mhm, nema problema, zamenicemo... sacekam par minuta dobijam sledecu pizzu, krenemo pogledam iz opreza jel pizza cista, kad na njoj nozica od nekog insekta
Mi nismo mogle da verujemo, vratile smo se do kioska, zalepile mu one pizze na izlog, svasta mu rekle i trazile pare nazad. Dao nam je bez pogovora... Rasterale smo mu i kupce koje je imao jer smo rekle da bi mogao da napise da je specijalitet kuce pizza sa bubasvabinom nozicom, a za vegetarijence sa dlacicom sa grudi ...
to bi se probilo na nekom drugom trzistu
jednom sam nasla opusak od cigarete u spanacu... u menzi... nije bio los ukus