Koja sad "ona"?
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Hahhahahah..izvinjavam se brzo sam kucala.."On"progutala sam slovo.....Tek sad vidim i u prvoj recenici isto...izvinjavam se ..
Ja mislim da ti treba da razmišljaš o 3. septembru...muškarci su zlo
A better meal than me
Makili und Bokili su se voleli veri mač, i onda su odlučili da se više ne vole ič i da će samo nako da se družu. Ostalo mi nije jasno
A better meal than me
ni meni sarmice posebno to o sms-u
Ahahhahahaha,ala me nasmeja..51
Krasiva Ja sam u medjuvremenu promenila broj ,poslala sam mu poruku sa tim brojem,htela sam da mu ostavim...I napisala mu da cu mu se javljati kada ga budem srela ,nema potrebe da okrecem glavu i sl...I tu mi je napisao"Nosi se bre"...Nisam mu nista lose napisala...A njegovog druga sam bila srela u gradu ,nije bio upucen da nismo zajedno -sto ja nisam znala-Bokili mu nije rekao.....Ja sam mu rekla da nismo zajedno i da smo samo drugovi,sto mu je ovaj preneo,pa moguce da mu je bilo krivo sto sam rekla to tom njegovom drugu-mada taj decko mi je rodjak....Mada ne vidim razlog takvom ponasanju...Ako je za njega bilo zezanje nas dogovor,ondaaa..
Vaziiiii ,skuvaj i za nas ,ili cemo mi tebi
neće boki da priča..
Pa odakle odluka da budete drugari kad on neće da priča?
Večnost je čista sadašnjost.
pa nisi valjda rekla drugarima da si ti njega ostavila?
A better meal than me
Ja sam ga pitala..Boki malo nije znao stao hoce..Pa je meni malo puko film i ja sam ga pozvala i pitala da li hoce da ostanemo drugari..i on je reko da ...SarmiceRekla sam da smo samo drugovi....Nisam rekla ko je koga ostavio ...Kod::):)
a što insistiraš da budete drugovi? missim, to skoro nikad ne uspeva, ni kod odraslih ljudi a kamoli kod tako mladih kao što ste vas dvoje.
pusti dečka na miru i gotovo.
где си пошла с крмељиве очи
Prosli put kada smo raskinuli ,ljutio se sto ne pricam sa njim i sl.Zato sam mu i napisala to ,da cu da mu se javim kada ga vidim,da necu da okrenem glavu....Ne razumem njegove reakcije u poslednje vreme,ali nema veze..
raskidali ste više puta
Mozda...Ali nije ni resenje da ide "okolo naokolo"...Ne kaze sta hoce,nego kada se posvadjamo ili nesto,pocne da mi se predstavlja na telefon kao neko drugi i izjavljuje mi tako ljubav..Sve sto bi hteo da mi kaze ,napise mi kao npr.da mi pise neki Steva...To njegovo detinjasto ponasanje me je nerviralo..
e sad neka te ne nervira i nemoj više da misliš o njemu. okreni drugi list u svom životu i guraj dalje. što bi trošila kalorije na nekoga s kim se ne razumeš i ko te nervira