Koja sad "ona"?![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Hahhahahah..izvinjavam se brzo sam kucala.."On"progutala sam slovo.....Tek sad vidim i u prvoj recenici isto...izvinjavam se ..![]()
Ja mislim da ti treba da razmišljaš o 3. septembru...muškarci su zlo
![]()
A better meal than me
Makili und Bokili su se voleli veri mač, i onda su odlučili da se više ne vole ič i da će samo nako da se družu. Ostalo mi nije jasno![]()
A better meal than me
ni meni sarmiceposebno to o sms-u
![]()
Ahahhahahaha,ala me nasmeja..51
Krasiva Ja sam u medjuvremenu promenila broj ,poslala sam mu poruku sa tim brojem,htela sam da mu ostavim...I napisala mu da cu mu se javljati kada ga budem srela ,nema potrebe da okrecem glavu i sl...I tu mi je napisao"Nosi se bre"...Nisam mu nista lose napisala...A njegovog druga sam bila srela u gradu ,nije bio upucen da nismo zajedno -sto ja nisam znala-Bokili mu nije rekao.....Ja sam mu rekla da nismo zajedno i da smo samo drugovi,sto mu je ovaj preneo,pa moguce da mu je bilo krivo sto sam rekla to tom njegovom drugu-mada taj decko mi je rodjak....Mada ne vidim razlog takvom ponasanju...Ako je za njega bilo zezanje nas dogovor,ondaaa..![]()
Vaziiiii ,skuvaj i za nas ,ili cemo mi tebi![]()
neće boki da priča..
Pa odakle odluka da budete drugari kad on neće da priča?
Večnost je čista sadašnjost.
pa nisi valjda rekla drugarima da si ti njega ostavila?![]()
A better meal than me
Ja sam ga pitala..Boki malo nije znao stao hoce..Pa je meni malo puko film i ja sam ga pozvala ipitala da li hoce da ostanemo drugari..i on je reko da ...SarmiceRekla sam da smo samo drugovi....Nisam rekla ko je koga ostavio ...
Kod::):)
a što insistiraš da budete drugovi? missim, to skoro nikad ne uspeva, ni kod odraslih ljudi a kamoli kod tako mladih kao što ste vas dvoje.
pusti dečka na miru i gotovo.
где си пошла с крмељиве очи
Prosli put kada smo raskinuli ,ljutio se sto ne pricam sa njim i sl.Zato sam mu i napisala to ,da cu da mu se javim kada ga vidim,da necu da okrenem glavu....Ne razumem njegove reakcije u poslednje vreme,ali nema veze..![]()
raskidali ste više puta![]()
Mozda...Ali nije ni resenje da ide "okolo naokolo"...Ne kaze sta hoce,nego kada se posvadjamo ili nesto,pocne da mi se predstavlja na telefon kao neko drugi i izjavljuje mi tako ljubav..Sve sto bi hteo da mi kaze ,napise mi kao npr.da mi pise neki Steva...To njegovo detinjasto ponasanje me je nerviralo..
![]()
e sad neka te ne nervira i nemoj više da misliš o njemu. okreni drugi list u svom životu i guraj dalje. što bi trošila kalorije na nekoga s kim se ne razumeš i ko te nervira![]()