Tako sam i odlucila....
Tako sam i odlucila....
makilibokili ja mislim da ti imas nikakav problem
duso, ako ga volis sroci mu sve u facu, pa budite ponovo zajedno bez velike drame, a ako se ne slazete...
kud koji mili moji... daleko mu lepa kuca, a ti podji drugim putem...
nema neke vajde od tog drugarstva... a i cemu...
plotarius transpareticus
Ja sam to i htela,cak sam mu uvece napisala da se vidimo da porazgovaramo oko toga.Ali sutradan sam na nekom sajtu kluba videla slike kako se ljubi sa udatom curom-zenom...I napisala mu da zaboravi na razgovor o nama i sl.Da ostane na "cao"i "zdravo".. Ali ne prihvata to.
a jesi ga pitala sta on tacno zeli?
onako kratko i jasno
plotarius transpareticus
Nezna ni on sam sta hoce...Pitala ga ja on pocne da muca..Zato mi je sve i doslo doI pozvala sam da popricamo ,da ga pitam sta hoce .Da li da ostanemo prijatelji il da ozb. razgovaramo ..On je rekao samo prijatelji..A posle dva dana me je opet proveravao telefonom..Zbog toga mene nervira to njegovo neozbiljno ponasanje..Jedno prica drugo radi...Tada kada sam mu ostavila br.ujedno mu je bio i rodjendan...Taman sam mu i cestitala ne vidim nista lose tu...I tada mi je napisao"Nosi se"...
a sta ti zelis? ali reci onako iskreno
plotarius transpareticus
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
Najiskrenije ,dok nisam videla slike na sajtu,dok nije poce"blesavo"da se ponasa i da "glumi frajera"zelela sam stvarno ozb.da popricam sa njim .."da predjemo korak napred"kako se to kaze...Mozda cak i da zivimo zajedno...Posle je sve palo u vodu,promenio se ...One slike pogotovu kada sam videla ,postao mi je odbojan..Resila sam da "presecem"...Ali on nije "nacisto"..
MakiceBokice, koji si ti lazled?
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
a on tlećijaooo, kak je to krasno
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Sarmice tvoj nik mi pravi zazubice.....Naki ne gledam ga vise isto nakon svega..
a kako ga gledas? mislim, malo detaljnije nam predoci...
gledas ga onako "vise ga ne podnosis", ili bi ipak mogla da progledas kroz prste, jednom, nekako...
kakva je jacina emocija, osecaja?
plotarius transpareticus
Kao neko sa kime ne bi mogla da budem vise...
ondak je sve reseno...
on nek se misli kako mu volja...
a ti teraj dalje... i mani se razmisljanja sta je on smislio
... ziv covek, pa sam sebe ne skonta ... a kamoli druge
plotarius transpareticus
koliko ste postova iskucali a ništa niste riješili
sve je reseno
plotarius transpareticus