I meni smesno ,pogotovu sada kada je proslo malo vremena ,pa kad iscitala ovo od pocetka,umrla sam od smeha..:DD
I meni smesno ,pogotovu sada kada je proslo malo vremena ,pa kad iscitala ovo od pocetka,umrla sam od smeha..:DD
makice, ti si neozbiljna
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Malkice...ali malkice..Nije se desilo vise nista...Za sada...Niti sam ga cula ,niti videla-Sto je dobro..Zato mi je smesno,da su nastavili da me zezaju ,garant mi ne bi bilo smesno...
Počnula školica, imaš pametnija posla
A better meal than me
Hahahhahah ,da to ,hahahaha
jao.. mene me je onda samo jedna komšinica iskreno volela u životu..
Večnost je čista sadašnjost.
Nemoj tako....Skvo...Kako samo komsinica?Sudjenik-Meni je delovao da hoce da me nekako "otkaci"..Mislim sto mu je problem da kaze.."Volim te"..
idi bre makice
A better meal than me
U Pravu si ..:D
Ja se izvinjavam ako opet dosadjujem,sa Bokicom,ali ja sam izasla u grad sa mojim drugom..Sutradan je dosla moja rodjaka kod mene i rekla mi da me je Bokili trazio na njen telefon..Sto me trazi na njen fiksni ima moj..Ne mogu da verujem..
pa moužda ga je uzgubioa moužda je nešto baš hitno
pa jesi mu se javila?
A better meal than me
Ispalo je da je neki njegov trik da bi ga pozvala...Jer posle kada sam pisala zvao me neki br.nepoznat nn-stop je zvao,da sam se bas iznervirala...Kakvim se on stvarima i trikovima sluzi ,strasno...
ti si neko detence cini se.e ovako,on je tu udatu heftao jos dok je bio sa tobom zato je cudan,jer si mu odavno nezanimljiva,a jos manje mu je zanimljivo da budete tzv drugari,svasta.....