Okružene smo neprekidnim nizom mitova i predrasuda o muškarcima
Šta mislte o tome..da li same sebe lažemo,same sebe ohrabrujemo ili nam ti mitovi & predrasude ipak ne znače ništa..šta najčešće čujemo o muškarcima,a znamo da to nije tako..
Okružene smo neprekidnim nizom mitova i predrasuda o muškarcima
Šta mislte o tome..da li same sebe lažemo,same sebe ohrabrujemo ili nam ti mitovi & predrasude ipak ne znače ništa..šta najčešće čujemo o muškarcima,a znamo da to nije tako..
Evo jedan od najčešćih: neće vas poštovati ukoliko spavate sa njim već na prvom sastanku,odnosno mit o tome da odlaganje seHa utiče na poštovanje koje ćete imati kod njega.
Nije li ipak odluka o tome da li ćemo spavati sa njim na prvom ili desetom sastanka stvar naše volje i želje,naše odluke i vjerovanja..ili smo ipak začahureni pa ispred naših želja stavljamo ono poznatoi..Šta će misliti o meni
mene muskarci vec odavno ne zanimaju u tom smislu, tako da uopste ne obracam paznju na price o njima, mitove, legende predrasude i ostalo... niti sam ikada obracala... mada je moja pokojna baka uvek kukala kad me vidi kako se sredim, pa `trcim njemu na noge` (njen izraz) jaooo mala, pa sta ce narod reci, jaooo pa smiljkina nada je jos uvek dete, stalno je kod babe, uci da hekla, veze, strika, a ti se samo smucas taj te posle nece hteti, pazi sta ti kazem
elem, jos jedan mit o muskarcima: Put do muskog srca vodi preko stomaka? Da li je to istina
Evo još jedan mit..Muškarci vole biti lovci mislim da baš ne vole da love,ali se od njih tako očekuje,da love
A sad jedan od najtupavijih mitova: muškarac i žena ne mogu biti prijatelji jer,zaboga,svaki muškarac u ženi gleda seksualni objekt
I još jedan...Muškarci više vole kad nešto ostane neotkriveno
Više od toga da vas vidi u dekoltiranoj majici,obmotanu samo ručnikom,uskim vrućim hlačicama ili sehi donjem rublju-muškarac vas naviše voli da vidi golu,potpuno
o muskarcima mogu samo mitovi i da postoje
ja mislim da su i ti muškarci samo jedan mit više
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
manje ili više
ima još jedan mit..vele..Muškarci ne vole samostalne i nezavisne žene koje misle svojom glavom
veliju,oni se njih boje
pricamo mitove o mitovima, koji u stvari nisu mitovi, iako se provlaci da jesu
plotarius transpareticus
Muškarac koji pomaže u kući..koji ponekad skuva nešto, usisa prašinu...je ''papučar''.... iliti manje muško...Mislim.....svašta...
Ovo nisam mogao da obiđem, nikako
Pazi sada ovaj realan slučaj koji znam.
Muškarac koji radi za SIPU (objasniće članovi iz BiH šta je SIPA ....),trenirao ultimate fight, K1, ima ga preko 205 cm u visinu, oko 110 kg sigurno težak, pomaže u kući,kuva, pegla, pere, usisava, kupuje pegle i daske za peglanje, vodi dečicu u šetnju i sve to pored žene koju ima.
Ali od žene ne može glavom da mrdne
Ako to nije papučar, onda ne znam šta je
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
To je čovek koji voli svoju ženu...Šta ima loše u tome što joj pomaže? Pa ne pere on komšinci i ne čuva komšijino dete, nego svoje. Šteta što je oženjen... Drugo je da supruga ništa ne radi, ne ide na posao, a on čisti i pere i kuva...i šta već..To jeste papučar...Ali ako oboje rade i on pomaže..to je OK...Ne treba on da savija sarmu i da pere prozore, ali mu ništa ne bi falilo da malo pomogne. I to ga ne čini manje muškarcom.
A ti svojoj supruzi ugradi čip, pa onda možeš da rukuješ njome i daljinskim...
Njegova supruga ne radi ništa, tačnije radi,pije kafice i žestoko ljubomoriše.
O ispadima na poslu, kada traži sastanak sa načelnikom gde ga ocrni samo tako, neću ni da pričam
Nemam nameru da radim čipiranje žena, nema potrebe za tim, u bračnom kontekstu.
Ništa lepše do slobode, pardon,večne slobode
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Pametna žena će od svakog mita napraviti satiru.
Idealna lepota za žapca je žaba. - Volter