ovaj što je odigr'o keca na Juve
ovaj što je odigr'o keca na Juve
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
http://www.kurir-info.rs/tajna-gangu...-clanak-702441
TAJNA GANGULINE DIPLOME: Aca Dr Šapić doktorirao na livadi!
Politika, 21:30, 18.03.2013.
Autor: Ekipa Kurira
Kurir posetio univerzitet Union, na kojem je dr Šapić odbranio doktorat. Ova visoka škola, koju smo ceo dan tražili po Srbiji, smeštena je na livadi u okolini Mladenovca
Ne propustite...Cela Srbija se smeje Aci Dr Šapiću!
BEOGRAD - Bogu iza leđa.
Dan posle istorijske blamaže Aleksandra dr Šapića u emisiji „Utisak nedelje“, Kurir je otkrio gde je stekao „vrhunsko obrazovanje“ kojim je uspeo da privuče pažnju cele nacije.
Fakultet za poslovno-industrijski menadžment univerziteta Union, na kojem je Aleksandar Šapić, po sopstvenom priznanju za Kurir, doktorirao, nalazi se u pustari, u pravom smislu te reči.
Novinari Kurira su ga tražili bukvalno ceo dan, da bi ga, kad su već počeli da gube nadu, pronašli na livadi pored šumadijske varošice Mladenovca.
Kompletan tekst možete pročitati u dnevnim novinama KURIR u broju od utorka, 19. marta.
Sto sam pobesnela bzv,sad mi smesno
Unuka moje prijateljice.Bila je kod doktora i pricala nam je -kako je ona bila hjabja i kazala dorktoru da je boji grlo,da kasje i da joj da sjatki sijup da pije da bude zdjava i da moze da ide u vutic da se djuzi s decom ,slatkis jedan
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
vredi pogledati
http://www.banjaluka.com/vijesti/zan...video/#Scene_1
scena u mojoj ulici... ono dovikivanje, kao preko njive jedna žena viče drugoj, rastojanje nekih 100 metara, Eeeeee jesi bila nagroblju (ovo nagroblju grozno zvuči a tako spojeno to izgovore) ova druga stoji pred svojom kućom i nije je čula a ova što je viknula već ulazi na groblje i viče **bem te gluvu...
bar da je tiho rekla nego se isto tako prodrala
где си пошла с крмељиве очи
pa i mene je nasmejalo
RoskaSos
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
moj drugar na fb:
''ako ovo ludo nebo nastavi da plače, iz protesta ima da šetam u gače ''
где си пошла с крмељиве очи
Sve što je lepo, ili je ilegalno ili nemoralno ili goji. - Milan Lane Gutović