na radio Indexu neko njihovo spadalo zove RHMZ i pita u čemu je razlika između delimično sunčanog i delimično oblačnog vremenaljubazna teta sa one strane mu objašnjava da ne postoji delimično sunčano, več pretežno sunčano ili pretežno vedro, ali on ne odustaje, pa je morala da mu objašnjava i kako se određuje to... ne merem ja to prepričati ali jes' bilo smešno
![]()
Sta reci? Kako ustati? Koji alarm naviti? Kada? U 15 do 7 ili u 7 i 15? Za sve one koji navijaju alarm, al' ne ustaju i za sve one koji ne navijaju,a ustaju! Za one koji naviju svoj,a ne cuju i one koji ne naviju svoj, al' cuju tudji,pa ustanu...da iskljuce!![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Nasmejalo me ovo što je sale nalepio![]()
Najgluplji načini da izgubite vrijeme
Komentarisanje na forumima
Ovo je jedna od top danguba današnjeg modernog, kompjuterskog i internetski obrazovanog čovjeka. Iako zahvata uglavnom nezaposlenu mladež i polumladež, ova aktivnost razara vremenske potencijale i odraslim osobama.
Problem sa ovim aktivnostima je taj što ćete se vratiti da pogledate ko je i kako odgovorio na komentar koji ste postavili na forumu ili na neku vijest, pa ćete mu htjeti odgovoriti. Kasnije se ti odgovori, reakcije ubrzano množe i dok si se okrenuo, prošlo je 3 sata! A najgore od svega je što ćete se zakačiti na nekog forumaša pametnjakovića koji je aktivan od vajkad i kojem je forumiranje poluprofesija
![]()
ima JOŠ gore, kasam došo na ovaj forum a to mi je bio prvi in maj lajf, oma sam počo da komentarišem a to mi nije ni p od poluprofesije....srećom vrlo brzo ( prošlo je SAMO godinu dana
) sam shvatio da grešim..... tako da se ovom prilikom izvinjavam onima koje sam bez loše namere zamajavao
moj saputnik, nepoznati deka koji mi je pavkao na ramenu u aFtobusu![]()