hvala kumo![]()
hvala kumo![]()
ne mogu da verujem:raz_114:
asterikse, svaka čast na iskrenosti![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
aster sve planira u zivotu...pa i keks...
al lesnici nikako neidu zajedno...![]()
kako nikome da padne na pamet da unajmi dadilju na koji sat i ode u fino romantično veče sa punim plućima
Ta romantika izađe na skupo![]()
A better meal than me
možda ih i prođe ako više ne vole svoju ženu.
где си пошла с крмељиве очи
Ma ne ide mi to u glavu... ko da oni spavaju samo s onim ženama koje vole. Ili sam ja previše puta gledala two and a half man![]()
A better meal than me
pa trebalo bi u braku da vole ženu...šta su radili pre (i posle braka), nije važno.
a two and half man-a nikad previše![]()
Sarmice, pricalica ti je odlicno odgovorila. Kad prodje ljubav, onda vise nema zelje za seksom. A u braku posle nekoliko godina ljubav nestane. Isto se desava i kod zena i kod muskaraca. Cak su u vecini slucajava zene te koje prve pocnu da izbegavaju seks sa muzem. Ja nisam ozenjen, ali skoro svi moji prijatelji koji su u braki desetak godina, (i koji su iskreni naravno) kazu da su prosto zagoreli jer seks sa zenom imaju jednom u dva meseca. Pa i to kad se desi, odrade vise iz formalnosti. I svi su mi rekli da je zelja za seksom prvo nestala kod zene.
I posle se pitaju što se nisam udala....Pa da ne ''zagorim''...
![]()
![]()
Parovi se vremenom prosto opuste i prestanu da trude jedno oko drugog..uzimaju sve stvari "zdravo za gotovo" i tako započinje početak kraja njihove strasti..a ona je kao i ljubav,stanje koje neprekidno zahtijeva pažnju,odsustvo automatizma i navike..ništa prije ne ohladi partnera kao navika koja nadjača maštu i želju..
za seks u braku potrebno je mnogo više od "odrađivanja".
Nisam u braku, ali delim tvoje mišljenje...
Ljubav se neguje...nema opuštanja...
ljubav se neguje...jeste, ako ima interakcije....a ako je nema, možeš da se slikaš i sa negom i sa seksom.
I tu si u pravu. E sada, da li je u takvim situacijama bolje ostati u braku ili otići?
Ako na primer, nema ljubavi, nema sexa, nema čari...šta je to ''ono'' što dvoje ljudi i dalje ostavi u braku, iako skoro ničeg među njima nema...A ima puno takvih brakova...