Videh malopre na nekom kanalu TV-a, kad pitaju gance šta misle o smaku...Tek jedna kaže, ne znamo mi smak, pitajte u drugoj ulici...![]()
Videh malopre na nekom kanalu TV-a, kad pitaju gance šta misle o smaku...Tek jedna kaže, ne znamo mi smak, pitajte u drugoj ulici...![]()
![]()
našli koga će da pitaju, ovi nikad ništa ne znaju, skroz su naivni
![]()
21.12.2012 неће бити смак свијета
гријешка
Smak sveta UŽIVO!
Ukoliko verujete u smak sveta i želite da budete u toku sa apokalipsom možete da gledate svemirske kamere!
SMAK SVETA UŽIVO: KLIKNITE OVDE
Sajt Onlajn spejs kamera možete videti potencijalni asteroid, verovatno nekoliko desetina sekundi pre "udara", mada postoje teorije i o napadu solarnih oluja! Sajt prati kamere smeštene u astronomskim centrima u Arizoni i na Kanarskim ostrvima. Sve dok gledate ove kamere nema smaka sveta, saopštila je NASA!
Sve vreme praćenja, na sajtu će vam društvo praviti stručni konsultant Bob Berman, iz Astronomskog magazina.
Izvor:nadlanu.com
Ma kakav smak sveta, vec smo skoro 3 sata u tom danu.
A i kako ne "nadjose" taj majanski kalendar ranije, nego je tek zadnjih godina aktuelizovan?
I jedan pozdrav za smak![]()
ПРЕЖИВЕЛИ СМО
nismo jos milance kad su maje u 6 veku pne nisu računale da će nekima tamo da dune u 16 veku nove ere da pomere kalendar za 10 dana , (zamisli ti neko tek tako uzne deset dana zivota) tako da tek treba da dodje
omnia praeclara rara
Доћиће свима нама бољи живот а не смак свијета
a priznaj sad da si se uprpio oko smaka i svega toga
omnia praeclara rara
ma sta te briga priznaj ko ce da zna
omnia praeclara rara
НЕ И НЕ
sto se stidis? ta nije sramota
omnia praeclara rara
ma nemam ja kad da dočekujem smak sveta, danas sam prepun obaveza
pogledaću reprizu![]()