Dakle, ovde su naši lični oglasi. Ovde se možete otarasiti svega što vam ne treba.....
Dakle, ovde su naši lični oglasi. Ovde se možete otarasiti svega što vam ne treba.....
Evo da se prva oglasim...
Prodajem za ništa moj Dormeo jastuk koji mi kupi prašinu i ne znam šta ću sa njim.
Takođe, prodajem komšijsko mače koje mi ne izlazi iz dvorišta i ne znam šta ću sa njim.
I komšijsko kuče prodajem takođe, jer mi je odnelo levu patiku i sada ne mogu da je nađem.
I ako bi neko bio ljubazan da mi proda novi mercedes za Dž, bila bih mu baš zahvalna...
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
prodajem domacu ambroziju, uzgajanu u biovrtu, ima vec 1,5m visine, ovogodisnje sadnice, samo sto nisu bacile seme...
kupujem otrov za korov
menjam polovno bure za punu kacu (alkohol po zelji)
el se ovde sme menjati ?
plotarius transpareticus
'ocem da kupim onaj leteci cilim, bez aladina molim
prodajem pokvareno mleko
plotarius transpareticus
Menjam kubik drva za dva...
prodajem jednom udarenog sismisa i poluautomatski ventilator ...vrti samo kada ga ti okreces
plotarius transpareticus
prodajem komsiju momu zajedno sa njegovim kazanom za rakiju i dimom koji me gusi danima
kupujem... pa malo mira, srece, radosti, moze i neki pelcer pride
Prodajem 5 mobilnih telefona...za dž...Nijedan ne radi, ali su lepi za ukras
Prodajem Crvendaca....
menjam krisku sira za parce torte
zainteresovana sam za sagine telefone, nema veze sto ne rade, bitno da ih poredjam u kaficu ispred sebe, nek vide da imam
a kada hocemo da ga utisamo na mute, sta onda?