Dakle, ovde su naši lični oglasi. Ovde se možete otarasiti svega što vam ne treba.....![]()
Dakle, ovde su naši lični oglasi. Ovde se možete otarasiti svega što vam ne treba.....![]()
Evo da se prva oglasim...
Prodajem za ništa moj Dormeo jastuk koji mi kupi prašinu i ne znam šta ću sa njim.
Takođe, prodajem komšijsko mače koje mi ne izlazi iz dvorišta i ne znam šta ću sa njim.
I komšijsko kuče prodajem takođe, jer mi je odnelo levu patiku i sada ne mogu da je nađem.
I ako bi neko bio ljubazan da mi proda novi mercedes za Dž, bila bih mu baš zahvalna...![]()
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
prodajem domacu ambroziju, uzgajanu u biovrtu, ima vec 1,5m visine, ovogodisnje sadnice, samo sto nisu bacile seme...
kupujem otrov za korov![]()
menjam polovno bure za punu kacu (alkohol po zelji)
el se ovde sme menjati ?![]()
plotarius transpareticus
'ocem da kupim onaj leteci cilim, bez aladina molim
prodajem pokvareno mleko![]()
plotarius transpareticus
Menjam kubik drva za dva...![]()
prodajem jednom udarenog sismisa i poluautomatski ventilator ...vrti samo kada ga ti okreces![]()
plotarius transpareticus
prodajem komsiju momu zajedno sa njegovim kazanom za rakiju i dimom koji me gusi danima
kupujem... pa malo mira, srece, radosti, moze i neki pelcer pride![]()
Prodajem 5 mobilnih telefona...za dž...Nijedan ne radi, ali su lepi za ukras![]()
Prodajem Crvendaca....![]()
menjam krisku sira za parce torte
zainteresovana sam za sagine telefone, nema veze sto ne rade, bitno da ih poredjam u kaficu ispred sebe, nek vide da imam![]()
a kada hocemo da ga utisamo na mute, sta onda?![]()