Da li se plašite zubara ?Ne spavate celu noć, jer razmišljate kako ćete ujutru kod zubara i šta će da vam ''radi''...
Ili možda imate strah od injekcija ? Odnosno imate veći strah od same igle, nego od uboda istom ?
Ili kada vidite krv vi se onesvešćujete?
Ili imate strah od same zadravstvene ustanove, od ''belih'' mantila ?

Ne spavate celu noć, jer razmišljate kako ćete ujutru kod zubara i šta će da vam ''radi''...
Odgovori sa citatom
... sve ostalo mi tako svejedno...ali kako mi dođijo mladi zubar, rado i tamo idem

mladi zubar...ti baš imaš sreće....Meni il su neke žene ili neki matorci...
a ostalo nije problem...
i nema veze koliko mu je godina
usla, stigla do grada, naterala se da pridjem zgradi gde je teta zuba i onda se okrenula i otisla... i odvela sebe kod zlate na kesten pire i bila srecna kao u skoli kad pobegnem sa casa
... posle par meseci, nekako sam skupila hrabrost da zavrsim taj zub....i bila sam u pravu sto sam se plasila te zene, oci su mi ispadale koliko je bolelo

bas ih se plasim i ne volim ih... kako neopravdan strah bre sarmo, tamo mu/joj se izlozis na onom stolu na izvolte i samo nesto tura i pipa

, ostaću i posle oba porodjaja kukavica...Mada rakla sam sebi kad sam to izdržala sve ću moći, pa će mi to biti neka uteha onda.
Ovim putem se izvinjavam kojici za maltretiranje , nije to bilo toliko strašno...