..da ce je jednog dana izvesti na pravi pravcati gulas uz...
..da ce je jednog dana izvesti na pravi pravcati gulas uz...
...tamburice i prigušeno svetlo pa može da se desi i neki stiskaFac ako...
...nije život što i poljem proći...
... situacija dozvoli i orkestar ne pocne da svira "tca tca " muziku i svi prisutni ...
...odjedared skoče na noge lagane i počnu da đuskaju, i tad...
se otvoriše velika dvokrilna bela vrata i u dvoranu kroči ...
...on... zgodan , visok , lep.... mladi seik koji joj je privukao paznju svojom pojavom... u ruci je drzao...
štarkovu čokoladnu bananicu i oblizivao se gledajući u nju svojim kao ugalj crnim očima
Rece: "ah ti prelepi stvore sto si mi srce uzela, da li zelis da da podelimo cokoladnu bananicu? " A ona rece....
"ou ou ou pa sam ti kazala da ne volem bananice sasi me grdno razočarao kad mi kupiš bajadere možemo da nastavimo da razgovaramo " i okrenu se i ode dok je on...
razmišljao da li da ubere koprivu pored puta pa potrči za njom ili da ipak...
...kupi buket crvenih ruža kako bi dokazao svoju iskrenu ljubaF, ili...
da se okrene i krene drugim putem, jer.. ona koja ne voli cokoladne bananice, ne moze mu biti ljuba... ili, ipak, da kupi bajadere i ...
..da jednostavno poleti za nekom drugom urmašicom koja manje zakera..ali je ipak odlučio da..
ne kupi ništa jer nije siguran šta ona voli nego da joj dadne 100 evrića, pa evo si kupi šta voleš , i tako razmišljajući...
..da li je to ipak puno para za nekog čiji ukus ne poznaje,odluči da sačeka sa paricama dok mu ona bar ne izjavi ljubavpa krenu do nje da je pita da li ga voli bar malo..
.. mladi seik se uputi putem prve oaze da utoli tugu u nekim drugim ocima koje ce ...
...možda da ga vole i bez koprive i bez ruže, čokoladne bananice, bajadera, evrića, i odjednom...
....naizgled obicna, ali nadasve simpaticna osoba ga presece pogledom...
i on pane za slobodu...i
I oprave ga u bolnici tako dobro da je bio bolji nego pre, ali onda....
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow