Odgovorite iskreno, jel biste se radije ljubile u usta sa deckom koji ima bradu od 3 dana ili sto ima brkove, ali meke, posto koristi omeksivac revlon?
Odgovorite iskreno, jel biste se radije ljubile u usta sa deckom koji ima bradu od 3 dana ili sto ima brkove, ali meke, posto koristi omeksivac revlon?
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
lenor je bolji
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
al' 'oce da povuce na lenor, ako stavis malo vise nego sto treba...
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
ja volem cosave...
pa niste glasale na anketu..
Večnost je čista sadašnjost.
Ne mogu da glasam na anketi....što bi rekla moja seka, ja volim ćosave...Ništa brada od tri dana....ni brci i tako to...
Molim, autora teme da stavi u opciju i ćosave....
Hvala.
Pa bre oni koji nemaju bradu i brkove, što su lepo izbrijani...Na njih sam mislila...
Od jake brade imam alergiju i sve me nešto bode... Brkove ne volem....nikako... Što mi staromodno, ko' Marko Kraljević...
što je muškarac bez brkova
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
glasala sam za bradu poput pravog muskarca dzordz majkla
brada od tri dana moze da prodje, ali brkovi i neka duza, gusca brada me ne privlace...
:raz_114::raz_114::raz_114:
ja tek sad videla,sago vidi se da smo sestre...samo cosav i nikako drugacije.....
i ja bi molila autora da doda COSAVE....
di ste cosavi?
brada od tri dana....
ih ko da je važnonek je muškarac pa neću da mu gledam u brkove,a boMe ni u bradu
ma de bre kaki brkovi kaka brada
ih ko da je teško pustiti brke
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
brada od tri dana...
Bradica
Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pazljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.