све зависи како пољубиш ђевојку и како тај пољубац протумачи и тако обрануто
kad ja ljubim druge devojke, naravno da nije prevara... kad ona ljubi druge devojke, ni to nije prevara... a kad ona ljubi druge muškarce, e to je prevara
I smile when I 'm angry.
I cheat and I lie.
I do what I have to do
To get by.
But I know what is wrong,
And I know what is right.
And I'd die for the truth
In My Secret Life.
Jednu kombinaciju si, slučajno ili ne, izostavio.
Poljubac nije prevara...to se ne vazi...narocito ako ti se taj poljubac ne svidi
...'' You know, if you're gonna ask someone to save the world, you'd better make sure they like it the way it is....''
I namera je prevara.
Idealna lepota za žapca je žaba. - Volter
Ne, nisi prestroga....bas na to sam i ja mislila...kad su veselja, proslave i sl., desi se da se nekom "omakne" poljubac u usta, narocito ako gaji skrivene simpatije prema tebi odavno, ali to je na kratko i uglavnom "javno" bar po meni se ne racuna.
(naravno da necete da se 'zanasete" pa da to traje 5 minuta dok svi gledaju.)
Mjok, imam 14... draga....:cruz:
Sala, mislila sam pre svega na prevare izmedju momka i devojke, ne na bracne parove. U braku je cak zena duzna da prijavi muzu nedolicno ponasanje nekog muskarca, premda je neprijatno, ali mora se.
najbolja bese moja draga ninani kad rece.... maki....kad bi te vidla da cetujes na kompu sa nekom drugom a sa mnom si... leteo bi i ti i komp kroz prozor
@ tema
Jos da dodam, da poljubac nije i ne sme da bude prevara....narocito ako se ne ponavlja.
Zna se sta je prevara - to je blud.
A u ovakvim situacijama, na partneru je da pomogne da se ovaj drugi spase takvog iskusenja, razgovorom, pa i pretnjom.