Ne možeš da nađeš Suđenik...ja sam neko ko je vrlo argumentovan. Teško, da bih se ja sa tobom ovde ''nadvlačila'' da nisam sigurna...
Aha...vidim...
apple tv... i pustam strimove hd mkv filmova preko wifi u trecu sobu pa mogu da gledam i lezecki![]()
Ne možeš da nađeš Suđenik...ja sam neko ko je vrlo argumentovan. Teško, da bih se ja sa tobom ovde ''nadvlačila'' da nisam sigurna...
Aha...vidim...
apple tv... i pustam strimove hd mkv filmova preko wifi u trecu sobu pa mogu da gledam i lezecki![]()
Aj da ne spamujemo više...
Imaš teme o jezičkim nedoumicama...pa ''raspali lektore''...
Sad sam upravo kupila kafu...![]()

ma ništa zadnje više ne kupujem...dok ne shvatim šta je to prednja kupovina![]()
где си пошла с крмељиве очи
Nema potrebe da objašnjavam prednju kupovinu, jer postoji i prva...ako ćemo baš da cepidlačimo.. Znači prva i zadnja kupovina. I ispravno je takođe.
Otvorila sam temu ''Jezičke nedoumice''..
http://razbibriga.net/showthread.php...817#post354817
Ukoliko želite diskutovati na tu temu, rado ću se naći sa vama tamo..
Inače, forum treba da služi zabavi i da nam svima bude prijatno. Meni vrlo često nešto ''štrči'', kada čitam, ali nikada ne zameram. Evo recimo, Suđenik često piše tako da mi je njegovo teško pročitati, što bi se narodski reklo ''zbrda, zdola'', ali to je njegov stil i tako je čovek opušten nemam ništa protiv, kao što nemam ništa protiv bilo čijeg stila pisanja. Niti imam namere da zapažam tuđe gramatičke ni pravopisne greške.
Na temu ''prednje i zadnje'' sam spremna da razgovaram, ali u temi koju sam navela.
Moguće je da ja delujem kao neko ''ko čuva ovce i redi vunu'', ali eto..naučila sam i ja ponešto..
Tema:
Juče mi je javljeno da je devojka koja je htela da kupi jaknu, odustala od iste. Tako da će jakna biti moja..Predivna je...![]()
ništa.. nemam para![]()
I smile when I 'm angry.
I cheat and I lie.
I do what I have to do
To get by.
But I know what is wrong,
And I know what is right.
And I'd die for the truth
In My Secret Life.

Ja ću sebi prevesti temu ovako: šta si nedo kupila juče
e,kupila sam novi par hulahopkicaaa![]()
ja sam si maljopre kupila leba, ljimuna, maramice, kremu, šampon, lak za nokte, vodu i neke šrafčiće![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
sarmo, i sve to u istoj radnji
ja se ne sećam šta sam poslednje kupila, možda Sangriju u povratku iz pošte![]()
nije u istoj radnji
dobro, šrafčiće sam poslednje kupila![]()
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me

10 jaja

dve boce čileanskog kabarnea![]()

enalapril od 10 mg
ćetku za kosu![]()