Razgovori na forumima nisu ozbiljni razgovori.
Ne želim debatu, svako ko želi može da preduzme nešto konkretno, u to se ne računaju proseravanja po forumima.
I naravno da ne umeš da ovako rzagovaraš ti nisi dala par litara krvi, i poneki komad tela...
Vama je najbitnije da ne čujete sirene i da prevoz normalno funkcioniše.
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Ako si kanio da se upišeš na listu narodnih heroja pregazilo te vreme, to smo već videli a pravi domoljub nikada takvo šta neće da gurne u prvi plan.
Dalje, ovakve stvari su na forumima podložne ozbiljnoj debati sa ljudima koji su svesni situacije i razgovorom žele da je istinski razgolite i time pridonesu razrešenju komplikovane situacije na najbolji mogući način
Pošaljite Hag u Hag !
Prihvaćeno. Ne daj Bože da želim i meni je dosta bilo. Nastavljajući se na Manovu konstataciju o vojsci, tačno je, skoro da ne postoji ali ima je dovoljno za ono što sam ja mislio. Dakle, ne rat, već uz blagoslov jake strane sile (čitaj SAD), stvaranje faktora destabilizacije u Evropi. Nešto kao što rade Izrael i Palestina. Ratuju bez rata. Nažalost, cena bi sigurno bila plaćena životima ali bismo sačuvali bar deo teritorije i narod koji dole živi. Zvuči morbidno, ali zar nije politika upravo takva.
p.s. Nisu ovo moje želje, to će se dogoditi. Živi bili i videli.
Marko, ti znaš da su neka dokumenta potpisana a insistirajući na tome da naša vojska uđe na sever Kosmeta direktno impliciraš rat što u minuti
remeti sve društvene tokove, remeti tržiše,remeti tok kretanja ljudi i situaciju vodi ka haosu.
Državi kakva je naša takvo šta najmanje odgovara.
Pošaljite Hag u Hag !
Heroj ovih ratova su ili mrtvi ili u hagu a domoljub nisam, neću ni biti. Ili si možda mislila na "rodoljub" što je nešto sasvim drugo.
Dalje, nisam siguran da bi tvoja rasprava ( a poznato mi je tvoje forumsko bitisanje) donela išta pametno.
Da nsam slučajno ovde administrator, pa moram da bidnem fin, rekao bih ti da ješ gomna ali neću...
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Artman: Presuda Haradinaju je propast međunarodnog prava
Bivša portparolka Haškog tužilaštva Florens Artman izjavila je da je oslobađajuća presuda bivšem komandantu OVK Ramušu Haradinaju propast za međunarodno pravo.
Artman je podgoričkoj Televiziji "Vijesti" rekla da se Haški tribunal ponaša kao povincijalni sud i da je doživeo poraz, jer je odustao od traženja istine.
- Presuda Haradinaju je propast za sistem međunarodne pravde - smatra ona.
Artman je kazala da je evidentno da je Haški tribunal doživeo sada vidljiv poraz, zato što je prihvatio da odustane od traženja istine.
- Vidimo da se Haški tribunal u nekoliko predmeta ponaša kao provincijalni sud. Za slučaj Haradinaj bilo je prepreke, političke prepreke izvan Tribunala, da se ne optužuje nijedan pripadnik iz OVK - navela je ona.
Artman je rekla da je u predmetu protiv Haradinaja bilo očiglednih problema sa svedocima.
Izvor:24sata.rs
ijao što volim kad se posipaju pepelom svi ti iz haga
где си пошла с крмељиве очи