Glupi su oboje.
Ona zato sto je sponzorusa, a on zato sto misli da njegovo bogatsvo nece propasti.
Glupi su oboje.
Ona zato sto je sponzorusa, a on zato sto misli da njegovo bogatsvo nece propasti.
kada mladja zena misli da lako moze preveslati starijeg muskarca isturivanjem u prvi plan svojih atributa pa bila to cak i urodjena joj lukavost, ondaK nesto zesce nije u redu sa njenim mozgom.
....Ali to se dogadja i to cesto.
C,c,c, vidi se koliko ne poznajes situaciju i realnost, u sve se "razumes" samo izgleda da u zene ne. :raz_114:
Pa koja ce zena lukava da isturi bas lukavost kao "atribut"? Takve se prave najnaivnije da se ne vidi da su lukave narocito prema muskarcima! Takve su "mekane i fine" do besvesti!
Drugo i on je glup jer koju ce on zenu da ozeni ako smatra da je zena "amortizacija"? Ni skolovanu, ni stariju 10 godina, ni ozbiljnu duhom jer ona ce da pobegne od njega pri prvoj krizi, jer bolje i ne zasluzuje sa takvim (materijalistickim) stavom.
Ovo dvoje su jedno za drugo i samo tako, pa kad propadaju svako ce da propadne na svoj nacin, mozda ce se bas i razumeti? Nemaju mozga nimalo, samo para vlada njima.
izvadi sir iz usiju kad citas moje postove
mozda ce ti se otvoriti sta sam 'teo reci
Pa 'ajde lepo kazi koja ce zena da istakne svoje lukavstvo kao atribut, kad od takvih muskarci beze?
Nije, nego se ona skriva i pravi da nije lukava u pocetku.
BreJJJJ!
lukavost kao atribut se ne istice ko sise i dupe
jer kad je nesto urodjeno ono je deo licnosti ma kaka ona bila
znaci sise napred, dupe pozadi, telo ko violina a ono urodjeno
trepces jadna ko da nista ne razumes i ne znas sto te svi gledaju
sledeci put stavi gorgonzolu ili rokfor
sa njima mozak radi 100 na sat
ne moram ja da ti ih cackam
oćete da se uznete vas dvoje na kraju :cekam:
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko