Devojka koja je odlučila da potraži bogatog supruga putem onlajn posta, nedavno je dobila odgovor i to od generalnog direktora finansijske korporacije J. P. Morgan, koji je u kratkom vremenu postao hit na Internetu.
“Mlada i lepa devojka”, kako je sebe opisala na forumu, postavila je pitanje šta treba da uradi da bi se udala za bogatog čoveka.
Pitanje je glasilo ovako:
“Biću iskrena u svemu što ću ovde napisati. Imam 25 godina i jako sam lepa. Imam stila i dobar ukus. Želja mi je da se udam za čoveka koji zarađuje najmanje 500.000 dolara godišnje. Možda mislite da sam pohlepna, ali po meni zarada od milion dolara godišnje u Njujorku spada u srednju klasu.
Moj zahtev je razuman. Da li na ovom forumu ima neko sa godišnjom platom od 500.000 dolara, a da nije oženjen? Ako ima, za njega imam jedno pitanje: Šta treba da uradim da se udam za tebe? Oni koje sam dosad upoznala najviše su zarađivali 250.000 godišnje i to je, izgleda, moja gornja granica. Ako neko želi da se preseli u rezidencijalnu četvrt na zapadu Njujorka, 250.000 jednostavno nije dovoljno.
Zbog toga, ovde ponizno postavljam nekoliko pitanja:
1) Gde se najčešće druže bogate neženje? (Navesti adrese barova u koje izlaze)
2) Na koju starosnu grupu treba da ciljam?
3) Zašto je većina supruga bogataša prosečnog izgleda?
4) Kako odlučujete koja će biti vaša supruga, a koja samo devojka?
Gospođica Priti”.