Dakle...24 sata je uoči smaka sveta i vi treba da donesete brzu odluku...šta uraditi...
Naravno, ovo kobajagi...svi znamo da smaka neće biti samo treniramo za slučaj da bude...
Pozvao svu rodbinu i napokon rekao šta im mislim
Pojeo svu pršutu iz špajza i sve iz frižidera
Prevario suprugu, devojku itd
Sexao se sa prvom komšinicom-jom (a to mi bila odavno, želja)
Otišao u prodavnicu i ''ispucao'' sve kreditne kartice
Ostavio oproštajnu poruku
Proveo zadnje trenutke sa voljenima...
Nešto sasvim treće
Dakle...24 sata je uoči smaka sveta i vi treba da donesete brzu odluku...šta uraditi...
Naravno, ovo kobajagi...svi znamo da smaka neće biti samo treniramo za slučaj da bude...
ništa. popušila bih poslednju cigaretu i popila jedan džek denijels
где си пошла с крмељиве очи
Pa ne znam, ja se dvoumim između pršute, kreditne karice, rodbine...a smatram da ću biti sa voljenima, tako da moram da izaberem nešto drugo...
Moraću da razmislim do večeras...
što do večeras
где си пошла с крмељиве очи
Pa eve sad ću da glasam...
Pa pored svojih voljenih, jer smatram da bih bila sigurno u nihovom društvu, ja biram i opciju broj 2. da se ne baci
ispekla bih žu žu i sedela za kompom, gledala prenos smaka sveta uživo dok ima struje
ГЛУПОСТ! ЈЕ ТЕМА
spremio bih foto aparat za slikanje
ja bih..
Večnost je čista sadašnjost.
waterpolisto, koje oćeš
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Tema je šaljivog karaktera. Kao što si mogao primetiti (ako si primetio), postoje i smajliji koji se smeju, čime se skreće pažnja da je autor hteo malo i da se našali, ali je opet ostavio i mogućnost ukoliko neko želi da da i neki ozbiljan odgovor da to može uraditi u poslednjoj opciji (nešto treće). Recimo, ja sam se sa izborom druge opcije malo našalila...
Ukoliko ti se teme ovakvog tipa ne dopadaju, zaobiđi ih ili smisli neku ''pametnu'' temu, rado ću postovati na njoj. Veruj mi, da bi me takva tema od tebe oduševila...
Ubuduće, postovi ovakvog tipa, kao i postovi u kojem nije ništa rečeno tipa ccc, rrr, aaa biće brisane...
ja bi da budem nindža
A better meal than me
Ок нежелим проблема
eto, jedan se već uplašijo nindže
A better meal than me
Неће бит 2012 бић ће за милион година