Tema se odnosi na neka nepisana pravila koja su karakteristična samo za vas....Ono baš što se vama dešava po Marfi-principu...
Tema se odnosi na neka nepisana pravila koja su karakteristična samo za vas....Ono baš što se vama dešava po Marfi-principu...
Kad god operem auto, sutradan obavezno pada kiša...
Kag god se isfeniram tako da budem baš baš zadovoljna, obavezno padne kiša istog dana
Kad god kupim nešto lepo sa čim se oduševim, obavezno je sutradan na sniženju...
kad god mi je u kući najveći mogući krš i vašar - tad mi obavezno bane neko ko se raduje takvom mom rasulu
где си пошла с крмељиве очи
Kad god pomislim, kako ću lepo da se odmorim popodne i da odspavam makar pola sata, obavezno mi dođu gosti...
kad god prodjem pored 70 prodavnica,marketa i dragstora raznih velicina i ne kupim hleb ili cigarete
jer cu kupiti u dragstoru ispred zgrade,
teta u pomenutom dragstor kaze neemaaa
i ja se opet vracam
redovno nema mog broja obuće kad nađem nešto da mi odgovara i model i cena....
Kad god se na nekog sažalim, taj me opasno ''zavrne''...
kad je kod komšije na ćošku otvorena kapija i njegova neman od psa izleti, tačno znam da će biti otvorena i kod onog što ima crnog rota, i kod onog sa 2 vučjaka... sve sam go ludak i od ljudi i od pasa, valjda kakav gazda takav i pas zato smo juca i ja dve damice fine, ali znamo da se branimo
Uvijek će u autu,na radiju da zasvira baš ona pjesma koju najviše volim i to baš kad već dođem na parking