Preživjeli smo proročanstvo Maya,recesijsku godinu i minuse na računima....lijepe i manje lijepe trenutke.
Po čemu ćemo pamtiti godinu koja je iza nas..
Preživjeli smo proročanstvo Maya,recesijsku godinu i minuse na računima....lijepe i manje lijepe trenutke.
Po čemu ćemo pamtiti godinu koja je iza nas..
proteklu godinu ću se truditi brže bolje da zaboravim. odavno nije bilo ovako grozne godine. nadam se da gore ne može
где си пошла с крмељиве очи
je l' treba svako da se osvrne na privatni život, ili pričamo onako o godini u globalu
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Ja bih individualno da se svako osvrne..evo,ja sam imala "ne ponovilo se" godinu, ali srećom trajala je samo deset mjeseci..od novembra se sve promijenilo u pozitivnom smislu..
Po jednoj sasvim mirnoj godini, bez nekih prevelikih stresova. Po par nekih prelepih putovanja. Po malom poslovnom uspehu. Po uspehu moje bratanice. Po jednom neobičnom i lepom događaju....
Sve u svemu, 2012.god. je bila sasvim OK kada sam ja u pitanju...što se za niz prethodnih godina....ne bi moglo reći...To je bio katastrofalan period...
Šta i kako će biti u 2013.god. videćemo.
moj ''poslovni'' život je sasvim ok, da me neko ne shvati pogrešno....čak štaviše, jedna od svetlih tačaka ove godine je odbranjena disertacija u junu mesecu....i svetla tačka su moja deca.
možda je to sasvim dovoljno da budem zadovoljna? ne znam, svakako ću morati time da se zadovoljim, pošto je knjiga ''2012'' zatvorena.
где си пошла с крмељиве очи
jedna od najtužnijih i najgorih godina u mom životu... ne ponovila se.
po najgorem nista lepo neponovilo se