Koliko velikih ljubavi imamo u zivotu?
Onih ljubavi koje su epicentar potresa naseg srca ...
Ni sitne, ni krupne, vec po meri... Vase duse...
Koliko velikih ljubavi imamo u zivotu?
Onih ljubavi koje su epicentar potresa naseg srca ...
Ni sitne, ni krupne, vec po meri... Vase duse...
plotarius transpareticus
Naki, lično mislim da velikih ljubavi u životu ne može biti pregršt. Ja jednu veliku, i jednu zamalo...
Možda se još jednom zaljubim ono baš...Ali obzirom da već imam godina, to sigurno neće biti isto kao pre, ali će biti zrelije...
slazem se sa tobom sago
za ovo godina koliko sam odbrojila u "svetu ljubavi" imala sam jednu ljubav...
ona ljubav o kojoj se pisu pesme, blogovi , kojom se tkaju snovi...
samo me ineteresuje, mozda je neko imao vise nego jednu
da se nadamo za jos
plotarius transpareticus
Što se mene tiče, prošle godine su bili sve sami promašaji...
Inače, svaka naredna ljubav briše prethodnu. Ako neka od prethodnih nikako da izbledi i rado je se sećate...sigurno da je bila ''pravšija'' nego neke....kasnije...
od prosle se niko nije ovajdio koliko znam
da li nam je ta "pravsija" merilo za sve naredne?
i treba barem da je dosegne ili jos bolje prestigne?
plotarius transpareticus
Bilo je tu velikih ljubavi,ali ono baš,baš velikih jedna!
Eno je spava u sobi.
Mene mama rodila u petak - nisam lep,al sam izuzetak
taki je on po celom teletu
код мене је једна, да кажем за сва времена, али нисам ја добар показатељ, ипак сам специфичан случај
мислим да не треба та нека бивша "правшија" да буде мерило, онда ћемо стално бити разочарани јер је немогуће наћи две исте особе које исто воле и које ћемо исто волети... свако носи у себи нешто своје што ми заволимо и што нас привуче
Уколико осетимо љубав према некоме, треба тој љубави пружити шансу, отвореног срца, без присећања, поређења...
Pa nisi specifičan slučaj. Ta jedna je i prava....Zato i jesi u braku u kojem jesi...
U pravu si. Ne treba ''pravšija'' da bude merilo. I kao što sam prethodno rekla...Nemoguće je voleti na isti način. Ali ako znaš šta si imao, trudiš se da sledeće ne bude manje od toga. Bar sam ja takav tip...Znači ni slično, ni isto...ali podjednako dobro ili bolje...Na lošiju varijantu ne idem nikada, kada je bilo šta u životu u pitanju....
где си пошла с крмељиве очи
nije jedna....svaka ima nešto drugačije u nekom svom vremenu...lično,ne znam šta je prva i prava..razmišljam da postoji zadnja....ta mi nekako najdraža
не волим да се хвалим али имао сам ђевојака и ниједна није била добра као што је сада Драгана