Razbibriga
Sve ono što nam može skrenuti misli sa sumorne svakodnevnice i naterati nas da se nasmejemo i popravimo svoje raspoloženje slobodno se može nazvati razbibrigom...
Moja omiljena razbibriga je upravo ovaj forum. A vaša?
Razbibriga
Sve ono što nam može skrenuti misli sa sumorne svakodnevnice i naterati nas da se nasmejemo i popravimo svoje raspoloženje slobodno se može nazvati razbibrigom...
Moja omiljena razbibriga je upravo ovaj forum. A vaša?
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
film...kad sam bas brnj....samo onaj koji me nasmije do suza,moze i stari, sto puta odgledan...
knjiga ...
a forum se podrazumijeva.... :raz_097:
man zar si sumnjao da je to razbibriga ... samo razbibriga i uvek razbibriga :trci:
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
osvojili ste me polako i natenane,zavukli mi se u dusu i sad gledajte kad ce te me se resiti :raz_114: :raz_114: :raz_114:
Život nije samo topla plima.
I kada te nema - treba da te ima...![]()
kuckanje na sve strane.
nikad ne biste pogodili![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Ovdje jesam baš jer me Razbibriga opušta,sklanja od svakodnevnog stresa i problema..pored foruma,razbibrigarim se uz knjigu,šetnju sa ćukama i uživanje u prirodi..ovo k'o Dozvolite da se predstavim
![]()
I meni je ovo omiljena razbibriga.![]()
Večnost je čista sadašnjost.
Potpuno se slažem sa većinom. Rado sam na ovom forumu i prijatno se osećam ovde. Malo je drugačije kad si banovan al´ šta se radi![]()
moja omiljena razbribriga je resavanje testova u gloriji... osim sto sve pogadjaju, takodje sluze i da naucimo svasta..![]()
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
rileglorija
![]()
Meni je stvarno neprijatno, al' ja jako volim da blejim u zid uz kafu i cigaretu.![]()
...I've been putting out fire with gasoline
e,i to je dobro![]()
šta dobro, sram je bilo![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
ovaaaj... sta sam ono htela da kazem...![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
hahahha cak me i to mrzi nekad
Al' nije ni ovde lose.![]()
...I've been putting out fire with gasoline