Razbibriga
Sve ono što nam može skrenuti misli sa sumorne svakodnevnice i naterati nas da se nasmejemo i popravimo svoje raspoloženje slobodno se može nazvati razbibrigom...
Moja omiljena razbibriga je upravo ovaj forum. A vaša?
Razbibriga
Sve ono što nam može skrenuti misli sa sumorne svakodnevnice i naterati nas da se nasmejemo i popravimo svoje raspoloženje slobodno se može nazvati razbibrigom...
Moja omiljena razbibriga je upravo ovaj forum. A vaša?
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
film...kad sam bas brnj....samo onaj koji me nasmije do suza,moze i stari, sto puta odgledan...
knjiga ...
a forum se podrazumijeva.... :raz_097:
man zar si sumnjao da je to razbibriga ... samo razbibriga i uvek razbibriga :trci:
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
osvojili ste me polako i natenane,zavukli mi se u dusu i sad gledajte kad ce te me se resiti :raz_114: :raz_114: :raz_114:
Život nije samo topla plima.
I kada te nema - treba da te ima...
kuckanje na sve strane.
nikad ne biste pogodili
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Ovdje jesam baš jer me Razbibriga opušta,sklanja od svakodnevnog stresa i problema..pored foruma,razbibrigarim se uz knjigu,šetnju sa ćukama i uživanje u prirodi..ovo k'o Dozvolite da se predstavim
I meni je ovo omiljena razbibriga.
Večnost je čista sadašnjost.
Potpuno se slažem sa većinom. Rado sam na ovom forumu i prijatno se osećam ovde. Malo je drugačije kad si banovan al´ šta se radi
moja omiljena razbribriga je resavanje testova u gloriji... osim sto sve pogadjaju, takodje sluze i da naucimo svasta..
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
rile glorija
Meni je stvarno neprijatno, al' ja jako volim da blejim u zid uz kafu i cigaretu.
...I've been putting out fire with gasoline
e,i to je dobro
šta dobro, sram je bilo
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
ovaaaj... sta sam ono htela da kazem...
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
hahahha cak me i to mrzi nekad
Al' nije ni ovde lose.
...I've been putting out fire with gasoline