Sta je potrebno da ima ta osoba da bi vas zavela?![]()
Sta je potrebno da ima ta osoba da bi vas zavela?![]()
Pa kad se zatreska u neku-nekog, mož' da ima šta hoćeš, taj više ne ume da vlada sobom...![]()
Mene može da zavede i neko ko nije alfašto ne znači da ako nije alfa da je šonja...
Tačno tako Fajf...A ima i onih umušljenih muškaraca (a i žena), koji misle da su oni jedinstveni....ali samo oni tako misle, dok mi sa strane nismo stekli takav utisak....Al' nema veze oni sebe i dalje doživljavaju ''alfama''...
Lično, ne volim muškarce koji se deklarišu kao neki ''mačo-mani''ili koji se za takve smatraju. E baš zinat, takvog neću da primetim...![]()
Što je prirodniji, svestan sebe i svojih mogućnosti, pritom mislim da je čovek stvarno na zemlji a ne da nosom para oblake, meni je interesantniji i privlačnijia ti naduvani baloni... pa pa
![]()
Slazem se Saga i Fajf.Ali mnogo je vise danas umisljenih i iskompleksiranih i muskaraca a i zena nego normalnih i romanticnih osoba... Ja sam bila jedno vrijeme u potrazi za romantikom... Ma.. digla ruke davno. To je valjda izumrlo...
Nije izumrlo, ali definitivno je to sve teže naći, a i društvo je takvo da ako neko ne daj Bože prizna da je romantičan i tako se i ponaša i ophodi prema damama, devojkama, uopšte ženskom rodu, bude izvrnut ruglu svog društva, i predmet ismejavanja... na žalost...![]()
jao kad vidi kojica temu
pa ništa niste naućile![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
alfa muzjak je onaj koji ne mora da zove, nego same dolaze.